SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL

Följ sveriges bästa hockeylag med TV4

SHL - Svenska hockeyligan

Ishockey är en sport som ligger oss svenskar varmt om hjärtat och namnet på den högsta serien för herrar är SHL (Svenska Hockeyligan).

Fram till 1975 fanns genom åren olika former av ishockeyserier i Sverige (de första svenska mästarna IK Göta korades 1922. 1975 skapades så föregångaren till nuvarande SHL - Elitserien. Inför säsongen 2013/2014 bytte ligan namn till SHL och sedan slutet av 90-talet har matcherna sänds på tv av C More och TV4.

Tv-paket med SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL

Sändningsrättigheterna för SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL innehas av TV4. Det innefattar även kval till SHL.

För att streama eller se SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL på din tv så behöver du förutom ett av våra tv-paket även tillvalspaketet TV4 Sport Max. Förutom alla hockeymatcher så får du då tillgång till alla fotbollsmatcher från LaLiga och Serie A, sveriges bästa dramaproduktioner, internationella storfilmer och succéserier samt härliga familjefilmer och animerade favoriter.

TV4 Sport Max

Svensk hockey på tv

Svensk hockey har regelbundet visats på tv sedan slutet av 1990-talet, då C More/TV 4 köpte sändningsrättigheterna.

Nu är det en självklarhet att kunna se alla matcher på tv, eller streama SHL till valfri enhet.

Streama SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL

Med TV4 Sport Max kan du streama SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL live till din mobil, surfplatta eller dator. Alla matcher finns tillgängliga.

Och ska du ut och resa så kan du ändå hålla koll på ditt favoritlag. Inom EU, samt i Norge, Island och Lichtenstein, kan du titta på svensk hockey precis som hemma.

Beställ TV4 Sport Max

Med TV4 Sport Max får du alla matcher i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, samt mängder av annan sport och underhållning i världsklass.
Beställ TV4 Sport Max här