Produkter
Betala nu Direkt
Månadskostnad Per månad
Abonnemang utan telefon
Abonnemang utan telefon

Ingår alltid

  • Fria samtal, SMS och MMS
  • Upp till 30 GB surf inom EU/EES
  • Välj Unlimited och få obegränsad molnlagring hos Kiliaro

Abonnemang utan telefon

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder till samma villkor som hemma. Du behöver bara välja hur mycket surf du som passar dig bäst. Är du utomlands i ett annat EU/EES-land så ingår upp till 30 GB surf, beroende på vilket abonnemang du väljer. Abonnemanget har ingen bindningstid och du kan ändra din surfmängd som du vill helt kostnadsfritt.

0 kr

Du har valt delbetalning och ditt ordervärde överstiger 5 000 kr. Därför måste vi verifiera din identitet med Mobilt BankID i kassan. Om du inte har något Mobilt BankID kan du enkelt skaffa ett via din Internetbank.

Abonnemang utan telefon Läs mer

Använd mobilen utomlands

Med våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 30 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.

Internationella samtal – samtal från Sverige

Att ringa, skicka SMS/MMS från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som tidigare, enligt följande prislista.

Student?

För dig som är student erbjuder vi ett studentabonnemang med 20% rabatt. Rabatten gäller under 24 månader och du har självklart ingen bindningstid. Läs mer här.