Hi, logout
Abonnemang utan telefon

Abonnemang utan telefon

Mobilabonnemang för dig som redan har en telefon och bara vill beställa ett abonnemang för att ringa, skicka SMS och surfa. Välj bara vilket datapaket som passar dig bäst. Nu ingår även surf inom EU och EES-länderna i paketen. Abonnemanget har ingen bindningstid och om du i framtiden skulle vilja ändra din datamängd gör du givetvis det kostnadsfritt.

Just nu! Uppgradera ditt abonnemang och få 50 GB extra surf på köpet! Gäller även nya kunder.
Gäller för abonnemang från 8 GB upp till 30 GB, och kan förbrukas under 6 månader.

Ingår alltid vid köp

 • EU-data - Surfa för samma pris som hemma
 • Fria samtal, SMS och MMS inom Sverige samt från andra EU/EES-länder
 • Obegränsad molnlagring med Kiliaro vid köp av Unlimited
 • Abonnemang Välj

  Välj abonnemang och se hur mycket surf inom EU och EES-länderna som ingår.

  Jämför abonnemangen

 • Ny eller befintlig kund?

  Oavsett om du är befintlig kund och vill ändra ditt abonnemang eller vill byta till Tele2 kan du göra det på denna sida. Om du är befintlig kund och har bindningstid kan du ändå byta till vårt nya abonnemang. Välj bara ovan vad du vill ha så hjälper vi dig med bytet.

  Fria samtal, SMS och MMS i Sverige

  Oavsett vilket abonnemang du väljer har du alltid fria samtal, SMS och MMS. Det enda du behöver bestämma är hur mycket surf du vill ha per månad. Om du senare skulle ändra dig, kan du enkelt byta din surfmängd i Mitt Tele2 eller i vår app. 

  Med vårt abonnemang Unlimited surfar du obegränsat – helt utan extra kostnader. Om du har surfat 20 GB på en dag fyller du enkelt och kostnadsfritt på ditt datapaket med 5 GB i taget via SMS. Du kan fylla på hur många gånger du vill. 

  Använd mobilen utomlands

  Med våra abonnemang kan du ringa, skicka SMS och MMS i Sverige och från övriga EU/EES-länder med samma villkor som hemma. Du kan dessutom surfa upp till 30 GB när du är på resa i ett annat EU/EES-land, utan extra kostnad.

  Internationella samtal – samtal från Sverige

  Att ringa, skicka SMS/MMS från Sverige till ett annat land i EU/EES kallas för ett internationellt samtal. Dessa typer av samtal ingår inte i EU-regleringen utan hanteras på samma sätt som det gör idag, enligt följande prislista.

  Student?

  För dig som är student erbjuder vi ett studentabonnemang med 20% rabatt. Rabatten gäller under 24 månader och du har självklart ingen bindningstid. Läs mer här.
Abonnemang utan telefon
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr