• Hem
 • Unlimited

Surfa obegränsat med Unlimited

Unlimited är vårt abonnemang som alltid räcker hela månaden. Till fast pris varje månad surfar, ringer och skickar du sms från mobilen utan begränsningar och utan att koppla upp dig mot andra nätverk. Är du på resa till ett annat EU/EES-land så ingår 30 GB surf per månad.

Först ut att lansera obegränsad mobildata

Abonnemang med obegränsad surf är inget nytt bland mobilanvändarna men de senaste åren har allt handlat om gigabytes. Eftersom svenskarna idag är mer uppkopplade än någonsin så valde vi under 2017, som första operatör i Sverige, att släppa mobildatan fri genom vårt abonnemang Unlimited. 

Vi vill fokusera på vad data möjliggör för människor och vill därför ge våra kunder en känsla av att vara dataekonomiskt oberoende. – Samuel Skott, Executive Vice President, Tele2 B2C

Så här funkar Unlimited
Du kan surfa helt obegränsat i Sverige till en fast månadskostnad. När du har surfat 20 GB på en dag fyller du enkelt på med 5 GB surf i taget via sms. Du kan fylla på hur många gånger du vill utan att det kostar dig något extra. 

Mobil uppkoppling i världsklass

De senaste åren har vi gjort en miljardsatsning och förbättrat vårt mobilnät i hela Sverige. Idag täcker vi 99,9% av Sveriges befolkning och 90% av Sveriges yta. Vi jobbar ständigt med förbättringar av vårt nät för att du ska få en bättre, stabilare och snabbare uppkoppling, var du än är.

Minns du känslan av att inte "slösa" på din mobilsurf? Att ständigt behöva leta publika wifi-nätverk för att sedan upptäcka att det går lika långsamt som det gamla telefonmodemet? Vårt mobilnät ligger som grund för hela vår affär och vi vill ge dig möjligheten att nyttja kraften i det – utan några begränsningar.

Slipp fundera över hur många gigabytes du förbrukar med mobilen. Självklart ska du ska kunna se senaste avsnittet av din favoritserie även om du saknar wifi. Eller sprida dina livesändningar på sociala medier. Vad du gör med mobilen är upp till dig. Vi ser till att du är uppkopplad. 

 • Unlimited Together

  Låt dina vänner, familj eller andra du känner också få surfa obegränsat. Samla alla Unlimited-vänner i en grupp och få upp till 150 kr lägre månads­kostnad.

  Läs mer
 • Extra datakort
  – 99 kr/mån

  Vi vill att din mobildata ska tillåta dig att göra vad du vill, när du vill, helt utan begränsningar. Med ett datakort kopplat till mobilabonnemanget kan du dessutom dela din mobildata till andra enheter.

  Mer om datakort
 • Mer än bara mobilsurf

  Som Unlimited-kund hos Tele2 får du också tillgång till smarta tilläggstjänster och grymma prova på-erbjudanden från våra samarbetspartners.

  Alltid hos Tele2
 • Dags för ny mobil?

  Hos oss hittar du de senaste mobiltelefonerna från de största tillverkarna.

  Köp ny mobil tillsammans med Unlimited och testa vårt nät på riktigt – som vanligt utan bindningstider.

  Välj ny mobiltelefon

Har du Tele2 idag och vill byta till Unlimited?

Ändra ditt abonnemang snabbt och enkelt i Mitt Tele2. Du kan uppgradera abonnemanget när du vill och nedgradera en gång i månaden. Och som vanligt har vi aldrig några bindningstider.