Telefonsvararen Plus

Telefonsvararen Plus är en tjänst för iPhone som gör att du kan lyssna, pausa, spara och radera röstmeddelanden direkt i din iPhone utan att behöva ringa till röstbrevlådan.

Information om tjänsten

  • Tjänsten ger möjligheten att lyssna, pausa, spara och radera röstmeddelanden du har fått till din röstbrevlåda direkt i din iPhone.
  • Telefonsvararen Plus kostar 10 kr per månad och har 1 månads uppsägningstid.
  • Tjänsten använder mobildata och fungerar inte om du bara har wifi på. Datatrafik som används via tjänsten är kostnadsfri.
  • Du kan även ringa röstbrevlådan som vanligt vid behov.

Frågor och svar

Telefonsvararen Plus kan endast tecknas av Tele2s privatkunder som har en iPhone. Om du har en annan telefonmodell eller Comviq så går det inte att aktivera tjänsten.
Alla iPhone-modeller kan ha tjänsten, men du behöver ha uppdaterat ditt operativsystem till iOS 8.3 eller senare samt ha operatörsinställningarna Tele2 19.1.

För att beställa tjänsten ringer du kundservice på tel 90 222 eller vänder dig till en av våra Tele2-butiker.

När du aktiverar tjänsten försvinner eventuella meddelanden, hälsningsfras och inställningar du gjort i vanliga telefonsvararen sedan tidigare.

Den vanliga telefonsvararen finns kvar bakgrunden, så du kan även ringa 222 som vanligt för att lyssna av meddelanden. Observera att om du använt den vanliga telefonsvararen sen tidigare så kommer meddelanden, hälsningsfras samt kod att raderas när du beställer Telefonsvararen Plus. Du får ange detta på nytt när Telefonsvararen Plus aktiveras.

För att lyssna av röstmeddelanden när du befinner dig utomlands behöver du ringa den vanliga röstbrevlådan på +46 252 följt av ditt mobilnummer utan första nollan.
Läs mer om telefonsvararen utomlands

För att avsluta tjänsten ringer du kundservice på tel 90 222.

Tjänsten har 1 månads uppsägningstid.

När du avslutar tjänsten kommer eventuella meddelanden, hälsningsfras och inställningar försvinna. Du ringer sedan den vanliga telefonsvararen/röstbrevlådan för att spela in en ny hälsningsfras och göra eventuella inställningar.
Läs mer om telefonsvararen

Har du en annan fråga?