Dolt och hemligt nummer
Här förklarar vi skillnaden mellan dolt och hemligt nummer och hur du enkelt aktiverar eller avaktiverar det på Mitt Tele2.Skillnaden på dolt och hemligt nummer
Dolt nummer innebär att du döljer ditt nummer vid utgående samtal, men numret är fortfarande sökbart hos nummerupplysningen.
Hemligt nummer innebär att ditt nummer inte är sökbart hos nummerupplysningen, men synligt vid utgående samtal.
Viktigt! Ditt telefonnummer kommer fortfarande att synas hos mottagaren när du skickar SMS eller MMS– både med hemligt och dolt nummer.
Dolt nummer
Aktivera dolt nummer på Mitt Tele2
Logga in på Mitt Tele2 via knappen nedan
Klicka på Se mer på ditt abonnemang
Scrolla till Inställningar
Välj Dolt nummer
Toggla på för att aktivera dolt nummer
Tips! Vill du dölja ditt nummer vid enstaka samtal kan du knappa in #31# följt av numret du ska ringa. Mottagaren kommer då inte se ditt nummer.
Tjänsten aktiveras oftast direkt, men kan ta upp till 24 timmar.
Hemligt nummer
Aktivera hemligt nummer på Mitt Tele2
Logga in på Mitt Tele2 via knappen nedan
Klicka på Se mer på ditt abonnemang
Scrolla till Inställningar
Välj Sökbart, namn, nummer och adress
Toggla på för att aktivera hemligt nummer
Tjänsten aktiveras oftast direkt, men kan ta upp till 24 timmar.
Vanliga frågor och svar
Ja. Knappa in *31# följt av numret du ska ringa och sedan lur.
Numret kommer då visas för mottagaren trots att du aktiverat dolt nummer.
Nej, ditt nummer kan endast döljas vid samtal.
Ja, det kan du. Du ändrar inställningarna direkt på Mitt Tele2.