NHL

Följ världens bästa hockeyliga med Viaplay och Tele2

Mika Zinabejad i New York Rangers firar ett mål.

©Jamie Squire/AFP/Ritzau Scanpix

Så ser du NHL 22-23 i din tv

Världens bästa hockey spelas i NHL, det är det nog inte många som kan förneka.

Så hur gör du för att se NHL i din tv?
Det är Viaplay Group som har tv-rättigheterna för NHL i Sverige. Matcherna kan du streama på på Viaplay eller se dem på exempelvis V sport vinter.

Med vårt tv-paket Tv Premium får du tillgång till alla NHL-matcher. Du kan streama alla matcher i Viaplay, men även se matcherna på deras tv-kanaler. Förutom NHL kan du även se bland annat engelsk och tysk toppfotboll från Premier League, Championship och Bundesliga samt Formel 1, Indycar och Nascar. Dessutom är Tv Premium vårt största tv-paket med mängder av underhållning för hela familjen!

Tv Premium

Nicklas Bäckström i Washington Capitals.

©Patrick Smith/AFP/Ritzau Scanpix

Hockey från NHL - i din egen soffa

Klassiska lag som New York Rangers, Toronto Maple Leafs och Edmonton Oilers. Eller nyare lag som Vegas Golden Knights och Seattle Kraken. Det spelar ingen roll vilket som är ditt favoritlag, du kan avnjuta all spänning hemma i tv-soffan.

Alla matcher från NHL streamas live på Viaplay och många visas även på tv-kanaler som V sport vinter. Och allt detta får du tillgång till med vårt största tv-paket: Tv Premium.

Ottawa Senators mot Montreal Canadiens.

©David Kirouac/Reuters/Ritzau Scanpix

Streama NHL

National Hockey League. Ett namn med anor i hockeyvärlden som har fascinerat oss svenskar sedan långt tillbaks i tiden. Den första svensken kom till NHL redan 1932, det var Gustav "Gus" Forslund som spelade i dåvarande Ottawa Senators en säsong. Det var dock när Börje Salming slog igenom i Toronto Maple Leafs 1973 som vi svenskar på allvar fick upp ögonen för världens bästa hockeyliga.

Nu snart 50 år senare, under NHL 2022/23, är intresset på topp och med Viaplay kan du streama alla NHL-matcher, bekvämt i din egen tv-soffa.

Beställ Tv Premium

Med Tv Premium får du alla matcher i NHL samt mängder av annan sport och underhållning i världsklass.
Beställ Tv Premium