Superettan på discovery+

Örebro - Skövde i inledningen av Superettan 2024

Streama Superettan

Superettan i fotboll är Sveriges näst högsta division och klassen på lagen står inte Allsvenskan långt efter. Serien består av 16 lag, vilket gör att det är hela 30 matcher med ditt favoritlag att hålla koll på under en hel säsong.

Om du inte kan se ditt lags matcher i Superettan live på plats, så kan du skaffa discovery+ Sport Premium, som streama alla matcher.

Ett av de klassiska lagen, Trelleborg, i möte mot Oddevold

Det här är Superettan 2024

Superettan 2024 består till största del av klassiska svenska fotbollslag, som till exempel Landskrona BoIS, Helsingborg, Degerfors och Öster. Det är faktiskt bara två av lagen i årets Superettan som aldrig spelat i Allsvenskan, nämligen Utsiktens BK och Skövde AIK.

Helsingborg mot Gefle

Så ser du Superettan på tv

Alla matcher i Superettan (och Allsvenskan) streamas på discovery+. Det betyder att du inte behöver vara hemma och titta på din tv, du kan faktiskt befinna dig var som helst i hela EU/EES och du kan även titta på matcherna i efterhand.

Du behöver bara vårt tillvalspaket discovery+ Sport Premium, så kan du streama Superettans alla matcher. Och dessutom alla matcher i Allsvenskan.

Beställ discovery+ Sport Premium

Beställ här