Hi, logout
Mobilt wifi

Mobilt wifi

Har du en surfplatta, router eller annan enhet och bara behöver ett SIM-kort för att kunna surfa med? Då har vi lösningen för dig. Välj mellan abonnemang eller Wifi To Go. Med Wifi To Go får du ett tomt SIM-kort skickat till dig som du laddar på med valfri mängd surf.

 • Abonnemang Välj

  Välj abonnemang

 • För dig som bara behöver surf till iPad, annan surfplatta eller modem

  Om du redan har en surfplatta eller en router och bara är ute efter uppkoppling så har du hittat rätt. Välj själv hur mycket surf du behöver och om du vill ha abonnemang eller kontantkort. Vi skickar sedan hem ett SIM-kort till dig som du kan använda till din iPad, surfplatta eller om du exempelvis redan har ett modem eller router. Våra mobila bredband kan endast användas inom Sverige.

  Maxa ditt abonnemang med extra datakort

  Lägg till extra datakort som du kan använda i exempelvis din dator eller surfplatta och utnyttja din surf till max. Varje datakort kostar 99 kr per kort och månad.

  Abonnemang

  Med Mobilt wifi får du ett abonnemang där du själv kan välja hur mycket surf du behöver varje månad. Lägg till extra datakort som du kan använda i exempelvis din dator eller surfplatta och utnyttja surfen ännu mer. Varje datakort kostar 99 kr per kort och månad. Du har ingen bindningstid, så du kan när som helst säga upp abonnemanget med en månads uppsägningstid. Skulle du istället vilja uppgradera eller nedgradera ditt abonnemang så kan du göra det enkelt och kostnadsfritt via Mitt Tele2, appen, kundservice och vår webbsida.

  Wifi To Go

  Wifi To Go är mobila bredbandets motsvarighet till kontantkort. Beställ hem ett tomt SIM-kort och fyll på med surf när du vill. Perfekt om du tillfälligt behöver ett mobilt bredband till sommarstugan eller i bilen på er roadtrip. Den datamängd som du fyller på med gäller i 12 månader. Kort och gott – inga konstigheter.

Mobilt wifi
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr