Tele2 Trygg Surf

Kanaler i Tele2 Trygg Surf

Allt det här ingår

Ser till att du tryggt och säkert kan handla online och utföra dina bankärenden på nätet.

Surfskydd håller dig och dina barn på den säkra sidan av internet genom att förhindra åtkomst till osäkra och olämpliga webbplatser. Förutom de fördefinierade inställningarna har du möjlighet att manuellt ställa in gränserna för ditt barn.

Hantera familjereglerna på ditt barns enhet via din egna Trygg surf-app. Konfigurationen är enkel med fördefinierade inställningar baserade på ditt barns ålder. Inställningarna kan givetvis ändras för att passa dina specifika behov.

Uppdaterar och kontrollerar dina enheter proaktivt i bakgrunden så att de är säkra från virus, trojaner, ransomware, keyloggers, spionprogram och andra skadliga program.

Tele2 Trygg Surf finns för dina och dina familjemedlemmars datorer, mobiler och surfplattor. Hantera alla enheter direkt i mobilappen eller genom att logga in på Min Trygg Surf.

Har du barn så vet du att skärmtid kan ofta stjäla uppmärksamhet från vanliga dagliga aktiviteter så som skolarbete, leka ute eller till och med att sova. Med Tele2 Trygg Surf bestämmer du under vilka tider på dygnet som barnen ska kunna surfa.

Kom igång!

När du har köpt Tele2 Trygg Surf är det enkelt att komma igång!

Tele2 Trygg Surf vs. gratis antivirusprogram

I tabellen kan du jämföra Tele2 Trygg Surf med vad som normalt ingår i ett antivirusprogram som du kan ladda ner gratis på nätet.

Trygg nätvardag för våra barn

För att hitta sätt att stärka barns trygghet på nätet har vi tillsammans med Prinsparets Stiftelse utökat deras plattform Lajka med en ny föräldrasajt som hjälper föräldrar i deras relation till barns liv på nätet.

Exempel på aktuella ämnen:

  • Hur involverad i barns liv på nätet är du?
  • Hur ser barnens skärmtid ut?
  • Tips på frågor att ställa till dina barn
Mer om föräldrasajten