FAMILJE­ABONNEMANG

Halva priset för varje extra familjeabonnemang

99 kr/mån i 6 mån

Välj datamängd

Alla får varsitt abonnemang med lika mycket mobildata. Ingen mobildata delas mellan abonnemangen.
Om abonnemangen
I alla våra abonnemang
Fria samtal och sms inom SverigeMobildata inom EU/EESIngen bindningstid50 GB mobildata utomlands med Obegränsad
Vill du surfa i länder som USA, Japan, och Australien? I abonnemanget Obegränsad ingår 50 GB mobildata som du kan använda inom EU/EES-länderna plus 50 GB mobildata i ytterligare 25 länder i världen. Dessutom ingår 1000 fria internationella samtalsminuter från Sverige till ca 60 länder i världen.

Hur många är ni i familjen?


99 kr/mån i 6 mån för varje extra familjemedlem

Lägg till fler familjeabonnemang för bara 99 kr/mån. Priset gäller i 6 månader. Därefter 199 kr/mån.

Vanliga frågor om familjeabonnemang

Hur många abonnemang kan ingå i Familj och hur fungerar abonnemangen?

Antal abonnemang i Familj beror på nuvarande kreditregler, dock högst 10 st.

Ett familjeabonnemang fungerar precis som ett vanligt mobilabonnemang hos Tele2, med fria samtal, sms och mms. Varje familjeabonnemang har sin egna datamängd och när du åker utomlands ingår upp till 50 GB mobildata.

Med abonnemanget Obegränsad ingår även samtalsminuter från Sverige samt surf i 25 länder utanför EU/EES.

Vilka kan ingå i min Familj? Behöver vi bo på samma adress?

Vänner, syskon, föräldrar, grannar, kollegor - det är bara ni som väljer vem som ingår i just er Familj. Ni behöver inte bo på samma adress, men ni får en gemensam faktura som skickas till den som står som ägare av alla abonnemang. Det gäller oavsett om ni samlas som familj, sambo eller vänner. Kontakta kundservice om du behöver hjälp att komma igång med Familj.

Har du redan ett mobilabonnemang hos oss kontaktar du kundservice eller besöker en Tele2-butik för att lägga till fler familjeabonnemang till Familj.

Kan våra familjeabonnemang ha olika datamängder?

Nej, alla mobilabonnemang i Familj har alltid samma mängd mobildata. Om du ändrar datamängd i ett mobilabonnemang så ändras alla andra abonnemang också.

Mobilabonnemang i Familj består alltid av individuella abonnemang. Det innebär att ingen behöver dela sin data med någon annan.

Kan jag köpa en ny mobil till ett familjeabonnemang?

Ja det går bra att köpa ny mobil på följande sätt:

 • Online – Välj vilken mobiltelefon du vill köpa och gå vidare till kassan. Där väljer du att inte göra en ändring på ditt Tele2-abonnemang.

 • Kundservice

 • Tele2-butik

Kan jag kombinera Familj med andra rabatter?

Nej, familjeabonnemang hos Tele2 går inte att kombinera med andra typer av rabatter. 

Jag vill inte att mina barn ska få obegränsad mobildata, hur gör jag då?

Det finns många appar, både inbyggda och tredjepartsappar, som ger dig som förälder mer koll på hur dina barn använder mobilen.

Som inbyggd funktion finns Begränsningar för innehåll och integritet under Skärmtid på iOS eller Barnfilter under Google Play Butik på en Android-mobil. Skulle det inte hjälpa kan du ringa kundservice så hjälper vi dig med en lösning.

Hur fungerar Familj tillsammans med förmåner?

Har du både mobilt abonnemang och fast bredband eller tv från Tele2 och har rätt till förmånerna dubbel data och extra datakort så gäller de för alla individuella abonnemang i Familj.

För att få förmåner behöver du stå som ägare på familjeabonnemangen samt på abonnemang för fast bredband eller tv och ha abonnemang som ger rätt till förmåner. Läs mer om förmåner här.

Hur ser rabatten ut på min faktura?

För grundabonnemanget visas det ordinarie priset.

För varje abonnemang som sedan läggs till i Familj visas det ordinarie priset, rabatten, samt totalpriset för det abonnemanget (199 kr).

Exempel Ni är fem personer som har abonnemanget Obegränsad. Totala kostnaden för alla abonnemang är 1365 kronor och är beräknat på följande priser:

 • Abonnemang 1: 569 kr

 • Abonnemang 2: 199 kr

 • Abonnemang 3: 199 kr

 • Abonnemang 4: 199 kr

 • Abonnemang 5: 199 kr

Prisexemplet ovan är baserat på ordinarie priser med Familj. Eftersom du kan lägga till och ta bort abonnemang i Familj när som helst i månaden så kan beloppen på första fakturan se annorlunda ut. Vi skickar alltid fakturan i efterskott och prisjusteringen sker därför i samband med det.

Hur gör jag för att lägga till flera medlemmar i mitt familjeabonnemang?

Det går jättebra att lägga till flera medlemmar i familjeabonnemanget. Ett familjeabonnemang kan bestå av upp till 10 abonnemang.

Gör så här:

 1. Välj den datamängd du har idag och antal familjemedlemmar. Om du har ett befintligt familjeabonnemang och vill lägga till en person så väljer du två.

 2. Sedan väljer du att behålla det nummer som är huvudabonnemanget

 3. Ange ditt personnummer och mobilnumret. Du får nu en kod via sms för att verifiera att det är ditt abonnemang

 4. För den nya medlemmen kan du sedan välja att den får behålla eller få ett nytt nummer

 5. Gör klart din beställning

Familjeabonnemang med egen mobildata

Hos oss får alla fria samtal, sms/mms och egen datamängd att surfa för. Börja med att välja ett abonnemang, lägg sedan till fler familjeabonnemang för 199 kr/månad.

Har du en 5G-mobil som till exempel Apple iPhone eller Samsung Galaxy och väljer abonnemang med 25 GB, 50 GB eller Obegränsad kan du surfa rekordsnabbt i vårt 5G-nät när du exempelvis är i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Föräldrakollen

Familjens minsta mobilanvändare kan också vara familjens storsurfare. Föräldrakollen är en kostnadsfri tilläggstjänst som spärrar abonnemang mot oväntade köp, t.ex. betalsamtal, surf utanför EU/EES och att köpa extra mobildata.

Föräldrakollen fungerar oavsett vilken mobil barnet använder, till exempel Apple iPhone, Samsung Galaxy eller Huawei.

Ring kundservice eller besök en Tele2-butik för att aktivera.