Nya iPhone

Nyheter om nästa iPhone

Varje höst brukar Apple lansera nya iPhone och i år blir förhoppningsvis inget undantag. Vilken eller vilka som blir deras nästa iPhone och när vet vi inte än, men så fort vi har information så kommer vi självklart dela det på den här sidan.

Senaste iPhone från Apple

Fram till dess berättar vi gärna mer om senaste iphone som lanserades förra året – iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. Gemensamt för alla fyra är det uppgraderade A14 Bionic-chippet, stöd för 5G, MagSafe-tillbehör samt uppdaterad design med kant till kant.

Bli först med nya iPhone i höst

Hösten innebär Apples stora Special Event. Vad som lanseras vet vi inte än, men vi hoppas självklart på flera nya modeller. Skriv upp dig på vår intresselista så hör vi av oss när vi vet något mer!

Apple iPhone 12 Pro | Pro Max

Med iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max får du det bästa av allt. Proffskamerasystem med Apple ProRAW, mindre ram och mer skärm samt ett yttre i rostfritt stål av kirurgiskt kvalitet.

Liksom iPhone 12 har även Pro-versionerna A14 Bionic-chippet, vilket ger 50% snabbare processor och grafikprocessor än andra smartphones.

Köp iPhone 12 ProKöp iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 | mini

Apple iPhone 12 finns i två storlekar – 5,4 tum (iPhone 12 mini) och 6,1 tum (iPhone 12) – och båda är tunnare och lättare än tidigare modeller. Den allra största nyheten har handlat om 5G och nya iPhone fungerar perfekt även i vårt 5G-nät. Med ett helt nytt A14 Bionic-chip blir mobilerna också 50% snabbare än tidigare modeller.

Tack vare Ceramic Shield skyddas mobilerna upp till 4 gånger mer om du skulle tappa dem.

Köp iPhone 12Köp iPhone 12 mini

Välj eSIM till nya iPhone

Slipp det fysiska SIM-kortet genom att välja ett digitalt eSIM till din nya iPhone. eSIM är en relativt ny teknologi som fungerar på samma sätt som ett fysiskt SIM-kort, men är inbyggt i enheten – på en betydligt mindre yta.

Har du idag dubbla mobiler? Använd dubbla SIM-kort i mobilen, ett eSIM och ett nano-SIM-kort så kan du både ta emot jobbsamtal och ringa privata samtal från samma mobil. Smart va?

Mer om eSIM

Uppgradera din mobil till senaste iPhone

Behöver du en ny iPhone? Hos Tele2 kan du alltid skaffa de senaste modellerna. Köp med valfritt abonnemang och surfa i ett mobilnät i världsklass. Ingen bindningstid.

Är du företagare? Se våra företagsabonnemang.

Visa alla iPhones