APPLE WATCH

Vad är Apple Watch Cellular?

När du köper en Apple Watch kan du välja med eller utan cellular. Kort sagt innebär cellular att klockan har ett inbyggt eSIM och att du kan köpa till ett klockabonnemang. Med klockabonnemang har din Apple Watch en egen mobiluppkoppling och du kan ringa samtal, svara på sms och betala med Apple Pay även när du inte har mobilen i närheten.

Hos Tele2 finns endast Apple Watch med cellular.

Apple-watch-series-7-lineup

Mät din sömn med Apple Watch

Framtidens hälsa finns inom räckhåll. Tillsammans med din iPhone hjälper den dig att planera och skapa läggdagsrutiner för att uppnå dina sömnmål. Du kan också följa din sömnstatistik och mäta din andningsfrekvens under natten.

Tack vare Apple Watch får du ett mer noggrant resultat jämfört om du endast skulle använda din iPhone.

Funktioner till Apple Watch

Apple Watch har mängder med funktioner som hjälper dig att uppnå bästa möjliga träningseffekt. Dessutom kan Apple Watch skicka notiser om din hälsa, exempelvis om din hjärtrytm och puls skulle förändras. Med den inbyggda EKG-funktionen (stöds ej i Apple Watch SE) kan du mäta EKG och registrera symptom. Apple Watch innehåller dessutom GPS och är vattentät. Du kan använda din Apple-klocka var du än befinner dig.

Batteritiden varierar beroende på hur många funktioner du har igång, men generellt håller batteriet i upp till 18 timmar.

Hur mäter Apple Watch träning?

Fyll dina ringar Apple Watch har tre dagliga mål som du kan fylla – röresle, träning och stå. Ställ in ditt dagliga rörelsemål så påminner Apple Watch dig att fylla ringarna. När du har uppnått det dagliga målet i alla ringar belönas du med olika utmärkelser. Allt för att hålla din motivation uppe!

Registrera träning I Apple Watch finns mängder med träningsformer som du kan aktivera direkt i appen Träning. Den träning du registrerar hjälper också till att fylla ringarna och all form av aktivitet sparas i appen Hälsa.

Appar till din Apple Watch

De flesta appar från Apple samt många tredjepartsappar som du har i din iPhone fungerar även till Apple Watch. Du väljer själv från Watch-appen i mobilen vilka appar du vill aktivera och eventuellt installera i din Apple Watch.