Apple Watch Ultra 2

APPLE WATCH

Välj en Apple Watch cellular och eSIM från Tele2

Vad är Apple Watch Cellular?

När du köper en Apple Watch kan du välja med eller utan cellular. Kort sagt innebär cellular att Apple Watch har ett inbyggt eSIM och att du kan köpa till ett klockabonnemang. Med klockabonnemang har din Apple Watch en egen mobiluppkoppling och du kan ringa samtal, svara på sms och betala med Apple Pay även när du inte har mobilen i närheten.

Hos Tele2 finns endast Apple Watch med cellular.

Vilken Apple Watch ska man köpa?

Vilken Apple Watch som passar dig beror på vad du har för önskemål och vad du ska använda den till. Är du endast ute efter en enklare modell från Apple som kan agera klocka och träningspartner är Apple Watch SE ett bra alternativ. Om du istället vill ha Always-On Display, EKG, möjlighet att mäta syre i blodet och kroppstemperaturen samt finish i rostfritt stål så är det Apple Watch Series 9 du ska välja.

2023 års nytillskott är Apple Watch Ultra 2 – smartklockan för de riktigt tuffa förhållandena och för dig som gillar dykning.

Funktioner till Apple Watch

Apple Watch har mängder med funktioner som hjälper dig att uppnå bästa möjliga träningseffekt. Dessutom kan Apple Watch skicka notiser om din hälsa, exempelvis om din hjärtrytm och puls skulle förändras. Med den inbyggda EKG-funktionen (stöds ej i Apple Watch SE) kan du mäta EKG och registrera symptom. Apple Watch innehåller dessutom GPS och är vattentät. Du kan använda din Apple-klocka var du än befinner dig.

Batteritiden i en Apple Watch varierar beroende på hur många funktioner du har igång, men generellt håller batteriet i upp till 18 timmar.

Hur mäter Apple Watch träning?

Fyll dina ringar Apple Watch har tre dagliga mål som du kan fylla – röresle, träning och stå. Ställ in ditt dagliga rörelsemål så påminner Apple Watch dig att fylla ringarna. När du har uppnått det dagliga målet i alla ringar belönas du med olika utmärkelser. Allt för att hålla din motivation uppe!

Registrera träning I Apple Watch finns mängder med träningsformer som du kan aktivera direkt i appen Träning. Den träning du registrerar hjälper också till att fylla ringarna och all form av aktivitet sparas i appen Hälsa.