Sök
Hi, logout

IPHONE

Alla våra Apple iPhone

Apple

iPhone 7

312 kr/mån

0 kr

Apple

iPhone 7 Plus

366 kr/mån

0 kr

Apple

iPhone 8

332 kr/mån

0 kr

Apple

iPhone 8 Plus

378 kr/mån

0 kr

Senaste från Apple: iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone 7 och iPhone 7 Plus är äntligen här! Båda varianterna har en rad förbättringar jämfört med föregångarna. De har den bästa batteritiden någonsin, är vattentåliga, har dubbla stereohögtalare samt klarare och färgrikare Retina HD-skärm.

Något som verkligen sticker ut är kameran i iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Den har optisk bildstabilisering som minskar oskärpa, har större bländare som släpper igenom mer ljus och en blixt som anpassar sig efter ljusförhållanden runt omkring så blir dina bilder och filmer bättre än någonsin. iPhone 7 Plus har dessutom dubbla kameror, där den andra fungerar som teleobjektiv så du kommer ännu närmre motivet.

Dessutom drivs iPhone 7 och iPhone 7 Plus av det smartaste chippet i smartphonens historia – det är både mer energieffektivt och dubbelt så snabbt som föregångaren.

 
product title

iOS 10 - Bättre än ord kan beskriva

iOS 10 är Apples största uppdatering någonsin och gör allt det du gillar ännu bättre. Uttryck dig på nya kraftfulla sätt på sms, hitta lättare med en snyggare karta eller återupplev gamla minnen på nytt när du tittar på dina bilder. Och Siri kan användas i ännu fler appar! Det finns så mycket att berätta om iOS 10 – men inget går upp emot att få uppleva det.

product title

iPhone med abonnemang - helt utan bindningstid!

Med Tele2 får du alltid ett superflexibelt och enkelt abonnemang utan bindningstid. Välj hur mycket data du behöver per månad. Det var allt! Sen kan du byta, ändra och säga upp när du vill. Inga konstigheter.

product title

iPhone till studentpris

Är du student och vill ta del av studentrabatt hos Tele2? Du får 20% på abonnemangskostnaden och 400 kr rabatt på utvalda telefoner. Läs mer om våra studentrabatter!