Sök
Hi, logout

Apple iPhone

IPHONE

Alla priser visas med Tele2 Byt 24 månader.

Senaste från Apple: iPhone 6s

Som många förutspådde så blev det en uppgradering av succén iPhone 6. iPhone 6s med en 4,7 tums Retina HD-skärm och iPhone 6s Plus med en 5,5 tums Retina HD-skärm. Trots ett nästan identiskt yttre som de tidigare modellerna så är det bara en sak som har förändrats: allt.

Den nya 12 megapixel iSight-kameran och Live Photos gör att dina ögonblick blir mer levande och minnesvärda. Ett A9 chip med 64-bitarsprocessor och den nya tekniken 3D Touch gör att du kan använda din iPhone på ett snabbare och mer effektivt sätt.  

Vill du ha en mindre variant av iPhone är iPhone SE ett bra val. Den har samma A9-chip som sitter i iPhone 6s, men kommer i en mindre design med 4-tumsskärm och slimmade kanter i aluminium.

iphone1
product title

iOS 9 - Många förbättringar

iOS 9 kommer med många kännbara förbättringar som gör användandet av din iPhone smidigare. Flera av de inbyggda apparna har förbättrats och en ny app för att läsa nyheter har tillkommit. I den inbyggda appen Anteckningar kan du nu lägga till bilder, kartor eller webbplatser och skapa snygga listor. Det nya operativsystemet har fått en högre prestanda och smartare Siri som gör att du får ut mer av din iPhone. iOS 9 finns tillgängligt för iPhone 4s och senare modeller.

product title

iPhone med abonnemang - helt utan bindningstid!

Med Tele2 får du alltid ett superflexibelt och enkelt abonnemang utan bindningstid. Välj bara om du vill ha fast eller rörligt pris för samtal, SMS och MMS. Samt hur mycket data du behöver per månad. Det var allt! Sen kan du byta, ändra och säga upp när du vill. Inga konstigheter.

product title

iPhone till studentpris

Är du student och vill ta del av studentrabatt hos Tele2? Du får 20% på abonnemangskostnaden och 400 kr rabatt på utvalda telefoner. Läs mer om våra studentrabatter!