Bredband 250

Passar dig som har höga krav på snabbhet och ofta har flera enheter uppkopplade samtidigt. Wifi-router ingår.

Skriv in din adress för att se vilka hastigheter och priser du kan få.
Redan kund? Logga in

Starta när du vill

Välj själv när tjänsten ska starta, upp till 90 dagar framåt i tiden.

Webbrabatt

Fri frakt- och miljöavgift. Spara 149 kr när du beställer bredband eller tv på tele2.se.

Router ingår

En snabb och kraftfull wifi-router ingår när du köper bredband från Tele2

Viaplay och SkyShowtime ingår

Streama filmer & serier

I streamingpaketet Film & Serier ingår Viaplay Film & Serier, SkyShowtime samt en mängd annat spännande innehåll.

Kampanj!

1490kr första månadenTill Film & Serier i Tele2 Play Därefter 99 kr/mån i 11 mån. Tips! Film & Serier ingår utan extra kostnad i mobilabonnemanget Obegränsad Snabbast.

Om Bredband 250

Bredband 250 är en av våra vanligaste bredbandshastigheter och täcker behovet för de flesta normalstora hushåll som bor i fastigheter anslutna till Tele2s bredbandsnät.

När du köper bredband från Tele2 väljer du vilken nedströmshastighet du kan få. Med Bredband 250 kan du alltså surfa i 100-250 Mbit/s. För streaming av film och serier i Ultra HD rekommenderas minst 25 Mbit/s.

Uppströmshastigheten, eller det vi kallar för "skicka filer", är viktig när du vill ladda upp stora filer för lagring t.ex. i molnet, spelar onlinespel eller jobbar hemifrån. Här rekommenderas minst 10 Mbit/s för ett normalstort hushåll. Om fler i familjen är uppkopplade och skickar filer eller spelar onlinespel samtidigt är det bra med snabbare uppströmshastighet.

Bredband 250/250

På Bredband 250 erbjuder vi maximal nedströms­hastighet på 250 Mbit/s och uppströms­hastighet på 250 Mbit/s. Beroende på din adress och fastighetens infrastruktur varierar uppströms­hastigheten på Bredband 250 mellan 50-250 Mbit/s.

Eftersom alla fastigheter och hus har olika infrastrukturer kan vi i förväg inte garantera en viss uppströmshastighet. För att se exakt vad du kan få behöver du fylla i din adress högst upp på den här sidan. Om vi kan leverera flera uppströmshastigheter till din adress kommer du i de allra flesta fall erbjudas det bästa alternativet.

Skillnad mellan Bredband 250/250 och 250/50

Bredband 250/250

Bredband 250/250 innebär att du kan både surfa och skicka filer i samma hastighet, i det här fallet mellan 100-250 Mbit/s både nedströms och uppströms.

Bredband 250/50

Med Bredband 250/50 surfar du i en hastighet på 250 Mbit/s och skickar filer i 30-50 Mbit/s.

Läs mer om hastigheter
Pojke som gejmar på en dator

Samlingsrabatt

Har du mobilabonnemang och fast bredband från Tele2 kan du få 50 eller 100 kr/mån i samlingsrabatt eller dubbel data på mobilabonnemanget.

När du beställer ditt bredband kan du logga in för att se om du får rabatt eller dubbel data på ditt mobilabonnemang.

Mer om samlingsrabatt