Våra bredbandsgarantier

Uppkoppling är en central del i våra liv - bredbandet ska bara fungera. Med bredband från Tele2 får du garantier som göra att du kan slappna av om uppkopplingen bryts.

Pojke som sitter vid dator i mörker

Uppkopplingsgaranti

Med vår uppkopplingsgaranti har du alltid wifi hemma. Om det fasta bredbandet går ner, exempelvis på grund av en avgrävd fiberkabel, kopplas din router automatiskt till det mobila nätet. Wifi fortsätter att fungera utan att du behöver ändra något i dina inställningar. När problemet med bredbandet är löst återgår routern till att använda den fasta uppkopplingen och allt fungerar som vanligt igen.

Vid strömavbrott kan du dessutom använda routerns USB-sticka direkt i en bärbar dator för att surfa vidare.

Uppkopplingsgarantin ingår utan kostnad när du köper bredband med hastighet 500 Mbit/s eller snabbare.

Surfgaranti

Har du både fast bredband och mobil hos oss? Då har du även surfgaranti på ditt fasta bredband!

Om du får avbrott på ditt bredband ringer du bara vår kundservice. De lägger då på obegränsad surf på alla dina mobilabonnemang så du lugnt kan surfa vidare.

Mer om surfgaranti Surfgarantin gäller för dig som har fast bredband samt mobilabonnemang eller mobilt bredband hos Tele2

Flyttgaranti

När man flyttar kan det kännas lite osäkert med vad som gäller för det fasta bredbandet. Men om du har både fast bredband och mobilabonnemang så behöver du inte oroa dig.

Anmäl din flytt till vår kundservice så får du obegränsad surf på dina mobilabonnemang i 30 dagar. Så du alltid kan vara uppkopplad, oavsett om du är i det nya eller det gamla boendet.

Flytt gäller för dig som har fast bredband samt mobilabonnemang eller mobilt bredband hos Tele2

Köp Bredband 600 med alla garantier

Med Bredband 600 får du ett riktigt snabbt bredband som klarar det mesta. Passar dig som streamar filmer i HD, spelar online och ofta laddar ner stora filer. En kraftfull wifi-router ingår.

Dessutom ingår alla våra bredbandsgarantier; uppkopplingsgaranti, surfgaranti och flyttgaranti.

699399kr/mån
Se våra bredband Erbjudandet gäller för nya bredbandskunder som bor på adresser anslutna till Tele2s kabelnätverk (FiberKoax)

Kontakt

Om du behöver aktivera surfgarantin eller flyttgarantin, ring Kundservice på tel 90 222

Tele2 bredbandsgaranti består av Uppkopplingsgaranti, Surfgaranti och Flyttgaranti.

Uppkopplingsgaranti ingår i abonnemangen Bredband 500, Bredband 600, Bredband 1000 och Bredband 1200. Tjänsten innebär att om din router tappar uppkopplingen via det fasta nätet så kopplas din router upp på det mobila nätverket inom en minut så att du kan fortsätta surfa via ditt wifi. Bredbandet kommer att ha en lägre hastighet via mobilnätet än ordinarie abonnemang. Hastigheten varierar utifrån var du befinner dig, var routern är placerad och hur många andra som är uppkopplade mot det mobila nätet samtidigt. Uppkopplingsgarantin gäller oavsett om du bor i ett Tele2-hus eller har tillgång till Tele2 Bredband via öppet nät. Vid strömavbrott i ditt hem kan du använda den direkt i din laptop. Tjänsten är laddad med 25 GB/mån, men om ditt bredband ligger nere en längre tid och du använt upp all data, ska du felanmäla ditt bredband hos Tele2 kundservice. Då får du obegränsad data i 30 dagar och kan avropa det obegränsat antal gånger, tills att problemet är löst. Om du har uppkopplingsgaranti gäller även Tele2 Surfgaranti och Flyttgaranti. Tjänsten kräver att du först installerat och kommit igång med din fasta bredbandstjänst.  

Surfgaranti gäller för dig som både är bredbandskund och mobilkund (mobil och/eller mobilt bredband) hos Tele2 och gäller vid bekräftat tekniskt problem med ditt fasta bredband. Vid avbrott i din bredbandstjänst behöver du felanmäla din anslutning till Tele2 kundservice som samma dag kan aktivera kostnadsfri obegränsad mobildata på samtliga mobila tjänster från Tele2 under 30 dagar. Du kan avropa Surfgaranti obegränsat antal gånger, tills att problemet är löst. De mobila tjänsterna och bredbandsabonnemangen måste alla vara registrerade på samma personnummer. 

Flyttgaranti gäller för dig som både är bredbandskund och mobilkund (mobil och/eller mobilt bredband) hos Tele2. Vid anmäld flytt till vår kundservice får du obegränsad med mobildata på dina mobila abonnemang i 30 dagar. Garantin kan avropas en gång per flytt. 

Bredbandsgarantin gäller enbart privatkunder och ingår ej i företagsavtal. Uppkopplingsgaranti ingår endast för de gruppavtalskunder som valt att uppgradera sitt abonnemang. Om Tele2 inte uppfyller bredbandsgarantin ersätter Tele2 dig för den tiden som garantin brustit. Ersättningen uppgår till ett högsta belopp motsvarande abonnemangskostnaden för berörda Tele2-tjänster, vilket krediteras dig på kommande faktura.