SURFGARANTI

Garanterat uppkopplad i alla lägen

Alltid uppkoppling

Garanterad uppkoppling i alla lägen

Ingen extra kostnad

Ingår om du har bredband och tv samt mobilabonnemang och mobilt bredband hos Tele2

Snabb service

Vi hjälper dig direkt via mobilen, så du har uppkoppling samma dag

Alltid uppkoppling med Surfgaranti

Vi vet hur viktigt det är med uppkoppling som funkar i alla lägen. Därför ingår alltid en surfgaranti när du har bredband eller tv samt mobilabonnemang eller mobilt bredband från oss.

Bredband Om du får tekniska problem med ditt bredband laddar vi ditt mobilabonnemang eller mobilt bredband med obegränsad surf.

Tv Om du har fått ett bekräftat avbrott i din tv-tjänst laddar vi ditt mobilabonnemang eller mobilt bredband med obegränsad surf.

Den extra surfen finns kvar i 30 dagar.

Vem kan få Surfgaranti?

Du som har både fast bredband eller tv samt mobilabonnemang eller mobilt bredband hos Tele2 får Surfgaranti utan extra kostnad.

Bredband Har du bredband och får tekniska problem laddar vi ditt mobilabonnemang eller mobilt bredband med obegränsad surf.

Tv Har du tv-abonnemang och har fått ett bekräftat avbrott i din tv-tjänst laddar vi ditt mobilabonnemang eller mobilt bredband med obegränsad surf.

För att kunna använda surfgarantin behöver abonnemangen vara registrerade på samma personnummer.

Här finns mer information och en guide till hur du tar del av surfgarantin.

Hur tar jag del av Surfgarantin?

Om du upplever problem med ditt bredband eller tv, ring till kundservice på 90 222. Vi registrerar och hjälper dig med ditt problem samtidigt som vi laddar ditt mobilabbonnemang eller mobilt bredband med obegränsad surf, så du har uppkoppling samma dag.

Hur mycket surf får jag?

Ditt mobilabonnemang eller mobilt bredband laddas på med obegränsad surf när Surfgarantin sätter igång.

Vad händer med surfen när bredbandet eller min tv fungerar igen?

Den obegränsade surfen ligger kvar och är giltig i 30 dagar från dess att den aktiverades.

Vad gäller om jag redan har obegränsad surf i mitt mobilabonnemang?

Vid tekniska fel på ditt bredband eller bekräftade avbrott i din tv-tjänst behöver du inte fylla på ditt mobilabonnemang om du surfar mer än 50 GB per dag. Gäller i 30 dagar.

Bredband

Vårt mål är att du alltid ska ha Sveriges bästa surfupplevelse. Därför ger vi dig tillgång till en WiFi-router med den senaste tekniken när du köper bredband från oss.

Visa erbjudanden

Mobilabonnemang

Välj ett mobilabonnemang från Tele2 och få tillgång till ett mobilnät i världsklass. Inga bindingstider och alltid fria samtal, sms och mms.

Mobilabonnemang

Samla dina tjänster

Har du mobilabonnemang och bredband via fiber från Tele2 kan du få 50-100 kr/mån i samlingsrabatt eller dubbel surf på mobilabonnemanget.

Mer om samlingsrabatt

Ring om ditt bredband eller din tv slutar fungera

Om du upptäcker att ditt bredband eller din tv-tjänst inte funkar som vanligt ringer du kundservice på 90 222. Vi hjälper dig och ser till att du får obegränsad surf på mobilen eller mobila bredbandet.

Ring oss på 90 222