FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterSMS-tjänsterInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProIP-tjänster5GSäkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 Företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetKundcaseRapporterGuiderWhitepapers och tillämpningar

Telges IT-avdelning blev grönare genom minskad strömförbrukning

Målet för Telgekoncernen är att etablera, utveckla och aktivt driva lönsamma bolag vars tjänster eller avkastning i sin tur skapar långsiktigt värde för Södertäljes kommun, medborgare och näringsliv. Inom koncernen finns bland annat Telge Energi, Telge Bostäder, Tom Tits Experiment och Södertälje hamn.

Telge hade vuxit ur sin gamla telefonilösning, som dessutom inte var framtidssäker, och behövde byta till en bättre och mer modern lösning. De valde Tele2 Integration Services och installerade Aastras IP-telefoniplattform MX-ONE, som är integrerad med HPs Networkingserver via HPs ZL-modul som ett instickskort.

Telges IT har fått en modern och framtidssäker IP-telefonilösning. Den tar mindre plats i serverrummet, håller hög samtalskvalitet och erbjuder alla de tilläggstjänster som företaget behöver. Med Aastras IP-telefoniplattform, som installerats av Tele2 Integration Services, har Telge AB inte bara fått en modern, framtidssäker telefonilösning av hög kvalitet. Företagets IT har dessutom blivit grönare genom minskad strömförbrukning.

- Tele2 Företag vann upphandlingen eftersom de kunde erbjuda oss en bra, kostnadseffektiv lösning. Dessutom känner vi oss trygga med att de har den kunskap och expertis som krävs för att genomföra jobbet. Det har de bevisat flera gånger om under resans gång, säger Hans Höglund, telefonanisvarig på Telge. 

Credit: Getty Images
Credit: Getty Images
Credit: Getty Images
Credit: Getty Images

Lösning

Telge har denna lösning från Tele2 Företag: 

Lösning

Telge har denna lösning från Tele2 Företag: