5G - välkommen till en obegränsad framtid

Allt börjar med vårt nät

Tele2 var först i Sverige med att lansera både 4G och 5G nationellt. Genom utbyggnaden av 5G-nätet kommer även vårt 4G-nät bli bättre, den digitala kraften större och möjligheterna oändligt många fler. Exakt vilka dörrar 5G öppnar är ännu oklart. Det är upp till oss, till dig och världens alla företag att avgöra vad som blir nästa stora uppfinning, nästa smarta tjänst och nästa revolutionerande lösning.

5G: säkert, stabilt och hållbart

Vad är 5G? Varför behöver vi ett nytt nät och vilka möjligheter kan 5G skapa för oss? Se filmen för att få veta mer om vad 5G betyder för samhället, för dig som företagare och privatperson.

Få tillgång till ett snabbare, mer stabilt och flexibelt nätverk

5G är en förutsättning och vidareutveckling av dagens 4G-nät, och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta utveckla framtidens samhälle. Här kan du läsa mer om vad 5G kommer att innebära för dig som företagare och för samhället i stort. 

Obegränsat företagande

Som första leverantör i Sverige lanserade Tele2 5G, med start i våra storstäder. 5G gör att vårt nät kommer bli snabbare, säkrare och ännu mer stabilt än vårt 4G-nät. 

Vi kan  nu erbjuda våra kunder en riktig 5G-upplevelse vad gäller hastighet, svarstid och säkerhet. Nätet är öppet och sänder för allmänheten i ett 30-tal orter, städer och samhällen i Sverige. Kunder med en 5G-kompatibel mobiltelefon och abonnemang hos Tele2 Företag kan därmed ta del av upplevelsen.