Tillval för tv och premiumkanaler

Tele2 erbjuder ett stort utbud av tillval och premiumkanaler. Som vanligt gillar vi valfrihet och ger dig möjligheten att själv bestämma vad som ska ingå i ditt abonnemang. Du tecknar enkelt ett tillvalsabonnemang via tele2.se, Mitt Tele2 eller hos vår kundservice.

Tillvalskanaler

Tele2 har Sveriges största kanalutbud. Du som redan abonnerar på något av våra digital-tv-paket kan addera så kallade tillvalskanaler för att utforma ett perfekt paket för just dig. Många av våra kanaler finns även i HD.

Mer om Tillvalskanaler

Pay-per-view

Pay-per-view är tjänsten som ger dig möjlighet att beställa hem enstaka matcher ur C Mores utbud direkt till din tv, utan att ha ett abonnemang. Du betalar bara för det du faktiskt väljer att se. För att kunna beställa Pay-per-view behöver du en digitalbox och ett av våra digital-tv-abonnemang.

Mer om Pay-per-view

V sport, series & film och Viaplay

V sport, series & film ger dig närmare 600 filmnyheter varje år i samarbete med bland andra NBC Universal, Walt Disney och Sony Pictures utan reklamavbrott. Sportsändningarna har bland annat Premier League och NHL. Viasat säljs som tillvalspaket till något av våra abonnemang Tv Standard, Tv Flexibel eller Tv Premium.

I alla tillvalspaket ingår appen Viaplay, en streamingtjänst som innehåller filmer, serier och sport.

Mer om V sport, series & film

C More och C More Play

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott. Här finns sportsändningar med SHL och HockeyAllsvenskan, ledda av några av Sveriges främsta sportexperter. C More säljs som tillvalspaket till något av våra abonnemang Tv Standard, Tv Flexibel eller Tv Premium.

C More Play är en kostnadsfri tjänst för dig som har ett abonnemang från C More. 

Mer om C More

Syskonabonnemang

Om du vill se dina digitala tv-kanaler i mer än ett rum kan du teckna tjänsten Syskonabonnemang. Med ett Syskonabonnemang menas att du använder en spegling av ditt nuvarande abonnemang på en annan digital-tv-mottagare. För att teckna Syskonabonnemang tar du kontakt med vår kundservice.

Teckna Syskonabonnemang - Kontakta Kundservice

Frågor och svar

Ja, du kan spela in ditt bokade evenemang och titta på det när du själv har tid och lust.

Du hittar kanalplatserna på sidan för Pay-per-view.

De C More-paket vi erbjuder innehåller inte UEFA Champions League. De C More-paket där Champions League ingår kan tecknas direkt från C More men är inte tillgängliga som tv-paket från operatörer. Vill du ta del av Champions League hänvisar vi dig till cmore.se, där du kan teckna abonnemang.

Mer information om UEFA Champions League kan du läsa om på cmore.se.

Har du en annan fråga?