4G-ROUTER

Mobilrouter och modem för mobilt bredband

4G-router för hemmet

Huawei (Soyealink) B535-333 är en kraftfull och kompakt 4G-router som passar perfekt för hemmet. Det dubbelkärniga ballong-chipet levererar en maximal nedladdningshastighet på 300 Mbit/s.

Tack vare dubbla WiFi-band på 2,4 GHz och 5 GHz får du en smidig och stabil WiFi-upplevelse utan att du själv behöver välja signalstyrka. Allt du behöver är vårt abonnemang för mobilt bredband och ett eluttag.

Frågor och svar om routrar för mobilt bredband

Vad är en 4G-router?

En 4G-router är en mobil router som sänder ut internet över 4G-nätet till dina uppkopplade enheter. Till skillnad från ett fast bredband har mobilroutern ett SIM-kort som gör att du kan ta med dig ditt bredband vart du än befinner dig i Sverige.

Hur beställer jag en 4G-router till mobilt bredband?

Du kan beställa din mobilrouter tillsammans med ett abonnemang för mobilt bredband. Är du redan kund hos Tele2 kan du beställa en ny mobilrouter via Kundservice eller i någon av våra butiker.

Hur installerar jag min 4G-router?

Det är enkelt att komma igång med din mobilrouter, installationen går ofta på en minut. Här hittar du mer information och våra steg-för-steg guider.

Hur vet jag om det finns täckning där jag befinner mig?

Mobilt bredband använder det mobila 4G-nätet och Tele2s nät täcker 99,9% av Sveriges befolkning. Är du osäker på nätet där du befinner dig, se täckningen på Tele2s täckningskarta.

Mobilt bredband router

En flexibel lösning för hemmet

Om du i första hand har tänkt använda din mobilrouter hemma rekommenderar vi vår 4G-router för hemmet. Maximal nedladdningshastighet är på 300 Mbit/s och 4G-routern är utvecklad för att optimera både hastigheten och räckvidden till flera användare som är uppkopplade samtidigt.

Vår 4G-router från Huawei har dubbla WiFi-band på 2,4 GHz och 5 GHz som ger dig optimal WiFi-uppkoppling utan att du själv behöver välja signalstyrka.

Har du en router till mobilt bredband eller fast bredband är det alltid bra att tänka på var och hur du kan placera din router för snabbast möjliga hastighet. Med en 4G-router behöver du endast tillgång till eluttag och kan därför mer fritt välja placering.

Beställ din 4G-router från Tele2

Våra routrar är alltid förinstallerade med ett aktivt SIM-kort och kan användas i exempelvis hemmet, fritidshuset eller när du är på språng. Beställ din mobilrouter tillsammans med ett mobilt bredband från Tele2.

Mobilt bredband