Nya Samsung Galaxy

Framtiden är här – idag

En ny era av mobiltelefoner är här. Galaxy AI ändrar bilden av vad en Samsungmobil kan göra och förändrar hur vi skapar och kommunicerar. En nyhet som inte bara förändrar din vardag utan tar dig in i en ny era, så du kan uppleva vad framtiden har att erbjuda – idag.

Med en mobil från Galaxy S24-serien får du direkt följande AI-funktioner:

  • Sök direkt i bilder och videor utan att skriva

  • Live-översättning direkt i samtal

  • Kamera som tipsar om förbättringar

Det är enkelt att byta

Med den förinstallerade Smart Switch-appen är det barnsligt enkelt att föra över innehåll till en Samsung Galaxy från vilken annan mobil som helst. Bilder, kontakter, inställningar och historik – allt som ska behållas förs över. För att göra det riktigt enkelt finns steg-för-steg guider att följa – även i rörligt format. Bara byt, helt enkelt.

Spara 3 360 kr

Fullända din AI-mobil med obegränsad mobildata

Med obegränsad mobildata får du friheten att använda din nya mobil till fullo, oavsett om det är för att surfa, strömma, eller dra nytta av avancerade AI-funktioner.

Prisexempel:

  • Galaxy S24

  • Mobil Obegränsad Snabb

799659kr/månVälj din Galaxy S24

Alla mobiler från Samsung

När kommer nya Samsung Galaxy?

Samsung lanserar nya mobiltelefoner löpande under hela året, med större lanseringar av flaggskeppsmobiler två gånger per år. Vi kommer hålla den här sidan uppdaterad när det är dags för nya Samsung Galaxy, oavsett om det är mobiler från S-serien, A-serien eller Z-serien.

När du väljer en Samsungmobil så kan du också vara säker på att du får en förstklassig mobil från en tillverkare som lägger stort fokus på innovation, förbättrad användarupplevelse och ai.

Samsung Galaxy 2024

Samsung är en av Sveriges största mobiltillverkare som har en bred portfölj som passar alla, oavsett om du är en avancerad användare eller vill ha mer prisvärda alternativ. Under 2024 kommer vi, liksom tidigare år, få se ett antal nya Samsungmobiler på den svenska marknaden.

När det närmar sig lansering av Samsungs nya mobiler kommer vi lägga upp information på den här sidan. Välkommen tillbaka för senaste Samsungnyheter!