Sök
Hi, logout

SAMSUNG

Alla våra Samsung

Samsung Mobiltelefoner - Köp en ny Galaxy idag på Tele2

Samsung

Galaxy S7

187 kr/mån

0 kr

Samsung

Galaxy S7 edge

228 kr/mån

0 kr

Samsung

Galaxy J3 (2016)

82 kr/mån

0 kr

Samsung

Galaxy A3 (2017)

145 kr/mån

0 kr

Samsung

Galaxy A5 (2017)

187 kr/mån

0 kr

Samsung

Galaxy Xcover 3 VE

82 kr/mån

0 kr

Samsung

Galaxy A3 (2016)

124 kr/mån

0 kr

Senaste från Samsung: Galaxy S7 och S7 edge

Nya Galaxy har det du saknade från S5 och det du inte kunde klara dig utan med S6. Men självklart har det filats på egenskaperna ytterligare för att göra Galaxy S7 ännu bättre än de tidigare modellerna i Galaxyfamiljen.

Det som har förbättrats mest är batteritiden för att du ska kunna använda din telefon längre tid mellan laddningarna och det som har kommit tillbaka är minneskortsplats och att telefonerna är vatten- och dammtåliga. Du kommer att gilla Galaxy S7 om du vill ha det som du uppskattade med tidigare modeller, fast ännu bättre.

samsungs7
samsunggalaxy

Samsung Galaxy

Galaxy-serien är känd för dess skarpa och kristallklara skärmar som ger en unik skärmupplevelse. Ta del av underhållning, sociala medier och bilder på ett snyggt och tydligt sätt.

samsungmedabonnemang

Samsung med abonnemang - helt utan bindningstid!

Hos Tele2 kan du skräddarsy ditt abonnemang helt efter dina önskemål och behov. Du väljer hur mycket data du vill ha per månad. Självklart har vi ingen bindningstid och du kan ändra ditt abonnemang om dina behov förändras.

studentrabatt

Samsung till studentpris

Är du student och vill ta del av studentrabatt hos Tele2? Du får 20% på abonnemangskostnaden och 400 kr rabatt på utvalda telefoner. Läs mer om våra studentrabatter!