Allsvenskan på discovery+

BK Häcken vann Allsvenskan 2022

Följ Allsvenskan 2024

Nu är Allsvenskan 2023 färdigspelad och Malmö FF stod som slutsegrare efter vinst i den avgörande seriefinalen mot Elfsborg. Nu ser vi fram emot säsongen 2024!

Även om mycket av intresset för fotboll fokuseras på de stora ligorna ute i Europa så har Allsvenskan alltid legat svenska fotbollsentusiaster varmt om hjärtat. De flesta fotbollsintresserade har ett favoritlag i Sveriges högsta serie Allsvenskan, eller i divisionen närmast under: Superettan.

Och kan du inte gå på ditt lags matcher så kan du istället se Allsvenskan på din egen tv, genom discovery+.

John Guidetti i AIK undrar kanske vad domaren såg

Se Allsvenskan live - på din tv!

Det spelar ingen roll om matchen spelas på Tele2 Arena, Stora Valla, Studenternas eller någon annan av de 16 allsvenska arenorna.

Du följer enkelt ditt favoritlag oavsett om det är hemma- eller bortamatch genom att streama Allsvenskan på discovery+. Alla matcher visas, allt från Stockholmsderbyna med AIK, Djurgården och Hammarby, till uppgörelserna som involverar Brommapojkarna, Värnamo och Varberg. Det är tjusningen med Allsvenskan!

IFK Göteborg är ett av Allsvenskans mest klassiska lag

Fotbollsallsvenskan - vår mest folkkära serie?

I augusti 1924 spelades den första omgången i Allsvenskan. Den första säsongen stod GAIS som seriesegrare. De får väl anses som ett av Allsvenskans klassiska lag, men i år spelar de i Superettan, dit de tog sig från Division 1 Södra 2022.

Exempel på andra klassiska lag som tidigare spelat i Allsvenskan, men som nu återfinns i Superettan är Öster, Trelleborg, Gefle, Brage och Landskrona. Med discovery+ Sport Premium kan du även se alla matcher i Superettan.

Hammarby vs Elfsborg

Streama Allsvenskan - nästan var du vill

Alla matcher i Allsvenskan och Superettan streamas på discovery+. Det betyder att du inte behöver vara hemma och titta på din tv, du kan faktiskt befinna dig var som helst i hela EU/EES och du kan även titta på matcherna i efterhand.

Beställ discovery+ Sport Premium

Beställ här