Allsvenskan på discovery+

Malmö FF, här med Pontus Jansson, vann Allsvenskan 2023

Följ Allsvenskan 2024

30 mars startar Allsvenskan med ett klassikermöte då IFK Norrköping möter Malmö FF. Totalt har vi hela 30 omgångar av svensk toppfotboll att se fram emot innan vi vet vilket lag som står som slutsegrare.

Även om mycket av intresset för fotboll fokuseras på de stora ligorna ute i Europa så har Allsvenskan alltid legat svenska fotbollsentusiaster varmt om hjärtat. De flesta fotbollsintresserade har ett favoritlag i Sveriges högsta serie Allsvenskan, eller i divisionen närmast under: Superettan.

Och kan du inte gå på ditt lags matcher så kan du istället se Allsvenskan på din egen tv, genom discovery+.

Djurgården med Albin Ekdal är en av de tippade favoritlagen i årets Allsvenska

Se Allsvenskan live - på din tv!

Det spelar ingen roll om matchen spelas på Tele2 Arena, Örjans Vall, Studenternas eller någon annan av de 16 allsvenska arenorna.

Du följer enkelt ditt favoritlag oavsett om det är hemma- eller bortamatch genom att streama Allsvenskan på discovery+. Alla matcher visas, allt från Stockholmsderbyna med AIK, Djurgården och Hammarby, till uppgörelserna som involverar GAIS, IFK Värnamo och Halmstads BK. Det är tjusningen med Allsvenskan!

IFK Göteborg är ett av Allsvenskans mest klassiska lag

Fotbollsallsvenskan - vår mest folkkära serie?

I augusti 1924 spelades den första omgången i Allsvenskan. Den första säsongen stod GAIS som seriesegrare. De får väl anses som ett av Allsvenskans klassiska lag, men i år spelar de i Superettan, dit de tog sig från Division 1 Södra 2022.

Exempel på andra klassiska lag som tidigare spelat i Allsvenskan, men som nu återfinns i Superettan är Öster, Trelleborg, Gefle, Brage och Landskrona. Med discovery+ Sport Premium kan du även se alla matcher i Superettan.

AIK är en stor klubb som hoppas på större framgångar i Allsvenskan 2024

Streama Allsvenskan - nästan var du vill

Alla matcher i Allsvenskan och Superettan streamas på discovery+. Det betyder att du inte behöver vara hemma och titta på din tv, du kan faktiskt befinna dig var som helst i hela EU/EES och du kan även titta på matcherna i efterhand.

Beställ discovery+ Sport Premium

Beställ här