Allsvenskan på discovery+

Sebastian Larsson i AIK

Följ Allsvenskan 2022

Även om mycket av intresset för fotboll fokuseras på de stora ligorna ute i Europa så har Allsvenskan alltid legat svenska fotbollsentusiaster varmt om hjärtat. De flesta fotbollsintresserade har ett favoritlag i Sveriges högsta serie Allsvenskan, eller i divisionen närmast under: Superettan.

Och kan du inte gå på ditt lags matcher så kan du istället se Allsvenskan på din egen tv, genom discovery+.

Marcus Berg i IFK Göteborg målfirar

Se Allsvenskan live - på din tv!

Det spelar ingen roll om matchen spelas på Tele2 Arena, Stora Valla, Studenternas eller någon annan av de 16 allsvenska arenorna.

Du följer enkelt ditt favoritlag oavsett om det är hemma- eller bortamatch genom att streama Allsvenskan på discovery+. Alla matcher visas, allt från Stockholmsderbyna med AIK, Djurgården och Hammarby, till uppgörelserna mellan GIF Sundsvall, Värnamo och Varberg. Det är tjusningen med Allsvenskan!

IFK Norrköping, här med Abdulrazak Ishaq, är ett av Allsvenskans mest klassiska lag.

Fotbollsallsvenskan - vår mest folkkära serie?

I augusti 1924 spelades den första omgången i Allsvenskan. Den första säsongen stod GAIS som seriesegrare. De får väl anses som ett av Allsvenskans klassiska lag, men i år spelar de i division 1 södra, alltså en nivå under Superettan.

Exempel på andra klassiska lag som i år inte spelar i Allsvenskan är Öster, Trelleborg och Örgryte, som alla huserar i Superettan. I division 1 hittar vi bland annat Gefle och Åtvidaberg.

Isaac Khiese Thelin i MFF täcker bollen fram för en Elfsborgspelare

Streama Allsvenskan - nästan var du vill

Alla matcher i Allsvenskan och Superettan streamas på discovery+. Det betyder att du inte behöver vara hemma och titta på din tv, du kan faktiskt befinna dig var som helst i hela EU/EES och du kan även titta på matcherna i efterhand.

Beställ discovery+ Sport Premium

Beställ här