Mobil Obegränsad Snabb

Mobil Obegränsad Snabb inkluderar:

Oroa dig inte för mängden mobilsurf

Mobilnummer

Så här enkelt flyttar du ditt nummer
Ingen bindningstid14 dagars ångerrätt

Vanliga frågor

Vilken täckning har Tele2 och kan jag surfa med 5G?

Vårt 4G-nät täcker 99,9% av Sveriges befolkning och vi aktiverar 5G löpande runt om i Sverige.

5G ingår utan extra kostnad i alla våra mobilabonnemang. Med 5G kan du komma upp i hastigheter på upp till 1 Gbit/s och på vår täckningskarta visas aktuella platser med 5G aktiverat. För att surfa med 5G behöver du en 5G-mobil.

Läs mer om vår täckning Läs mer om 5G

Hur fungerar mobilabonnemang med obegränsad surf utomlands?

Roaming – när du är utomlands Beroende på vilket av våra obegränsade mobilabonnemang du har ingår olika mycket datamängd inom EU/EES:

  • Mobil Obegränsad Snabb – 30 GB/mån surf i EU/EES

  • Mobil Obegränsad Snabbare – 40 GB/mån surf i EU/EES + 40 GB/mån surf i övriga 26 länder

  • Mobil Obegränsad Snabbast – 50 GB/mån surf i EU/EES + 50 GB/mån surf i övriga 26 länder

Fria samtal och sms gäller endast från ett EU/EES-land till ett annat EU/EES-land. 

Internationella samtal från Sverige I Mobil Obegränsad Snabbare och Mobil Obegränsad Snabbast ingår även 1000 fria samtalsminuter från Sverige till fler än 60 länder i världen

Befinner du dig i ett annat EU/EES-land ringer och sms:ar du med samma villkor som hemma. Samtal och sms i och från länderna utanför EU/EES ingår inte och kostar enligt gällande prislista

Hur fungerar abonnemang med obegränsad surf?

Med våra obegränsade mobilabonnemang surfar du obegränsat i Sverige till en fast månadskostnad. När du har surfat 50 GB på en dag fyller du enkelt på med 5 GB i taget via sms. Du kan fylla på hur många gånger du vill utan att det kostar dig något extra. 

Hur fungerar en nummerflytt (portering)?

När du väljer att du vill behålla ditt nuvarande mobilnummer påbörjas en nummerflytt. Den tar ca 14 dagar och du kommer få ett sms med exakt tidpunkt för flytten. Byter du från Comviq sker nummerflytten inom ca 5 vardagar.

I god tid innan nummerflytten är klar får du hem ett nytt SIM-kort från Tele2. Det nya SIM-kortet har från början ett tillfälligt nummer som sedan byts ut till ditt vanliga nummer när nummerflytten är klar. Välj själv om du vill börja använda SIM-kortet redan nu för att prova tjänsten eller vänta tills nummerflytten är klar.

Tänk på att:

  • du inte kan ha bindningstid kvar hos din nuvarande operatör,

  • även om du inte har bindningstid så har de flesta abonnemang en månads uppsägningstid,

  • om du börjar använda det nya SIM-kortet innan nummerflytten är klar kommer det se ut som att du ringer från ett annat mobilnummer,

  • om du byter från ett kontantkortsnummer måste kontantkortet vara registrerat hos din nuvarande operatör.

Vilken täckning har Tele2?

Vårt 4G-nät täcker 99,9% av Sveriges befolkning. Dessutom aktiverar vi 5G löpande på flera platser i Sverige.

Läs mer om vår täckning

Vad är eSIM och hur fungerar det?

eSIM är en teknik som fungerar på samma sätt som ett fysiskt SIM-kort, men är inbyggt i mobilen. De flesta nya mobiler har stöd för eSIM och fungerar med eSIM från Tele2.

När du köper nytt abonnemang kan du välja om du vill ha ett fysiskt SIM-kort eller digitalt eSIM. Du aktiverar eSIM i Mitt Tele2 efter att du köpt ett mobilabonnemang eller med den aktiveringskod som du har fått skickad till dig.