SAMSUNG GALAXY

Gott om kraft som får plats i handen. Samsung Galaxy är mobiler med hög prestanda och det senaste inom kamera- och displayteknik.

Samsung Galaxy S21 FE Keyvisual

Samsung Galaxy S21 FE

2021 introducerade Samsung sin första FE-modell som en vidareutveckling på Galaxy S20-serien. Framgångssagan fortsätter även i år. Samsung Galaxy S21 FE är en premuimmobil med det bästa från Galaxy S21 men till ett pris som passar alla.

Supersnabb processor, 120 Hz uppdateringsfrekvens, proffskamera och ett batteri som räcker hela dagen. Allt detta och ännu mer finns i Galaxy S21 FE.

Köp Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy Z Flip3 och Samsung Galaxy Z Fold3

Samsung Galaxy – vikbara mobiler

Samsung står för den tredje generationens vikbara mobilerGalaxy Z Fold3 och Galaxy Z Flip3.

Vill du ha en mobil som kan förvandlas till en surfplatta eller är det viktigt med ett smidigt format som enkelt får plats i fickan? Galaxy Z Fold3 och Z Flip3 är två mobiler där smidighet kombineras med stora upplevelser och du väljer helt enkelt själv hur du vill ha det.

Självklart är båda modellerna 5G-redo.

Köp Galaxy Z Fold3Köp Galaxy Z Flip3

Samsung Galaxy-modeller

Sofistikerad design i kombination med kraftfull kapacitet ger dig en komplett mobilupplevelse. Samsung tillverkar de flesta komponenter själva och har därför optimerat dessa för absolut bästa resultat.

Behöver du en mobilkamera likvärdig en systemkamera, ett batteri med trådlös snabbladdning och batteridelning eller extra säkerhet med Samsung Knox? Läs mer om våra Galaxy-telefoner och vilken som passar dig bäst.

Håll dig uppdaterad och läs det senaste om nya Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy – kamera i proffsklass

En Samsung-mobil känneteckas genom kvalitet, innovation och kamera i proffsklass. Ersätt din systemkamera med en Samsung Galaxy och ta enastående bilder i alla ljusförhållanden.

De flesta Samsung Galaxy-mobiler har trippelkamera med makro, vidvinkel och telefoto. Frontkameran ger pefekta selfies och självklart kan du även filma och redigera dina verk direkt i mobilen.