SAMSUNG GALAXY

Gott om kraft som får plats i handen. Samsung Galaxy är mobiler med hög prestanda och det senaste inom kamera- och displayteknik.

Välkommen till en smartare värld

Är du en träningsentutiast, gillar spel eller bara vill vara mer produktiv? Alla enheter i Samsungs ekosystem samarbetar för att ge dig sömlösa upplevelser oavsett vad du gör. Och tack vare Quick Share får du snabb och smidig överföring mellan enheterna.

Exempel på produkter i Samsungs ekosystem:

Vikbara mobiler från Samsung

Fjärde generationens vikbara mobiler är här. Med oändliga möjligheter är nya Galaxy Z Fold4 och Galaxy Flip4 mobiler för alla tillfällen. Det enda du behöver välja är om du vill ha en mobil som enkelt ryms i fickan eller om du vill kunna använda den som en surfplatta.

Samsung Galaxy Z Fold4 Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy-modeller

Sofistikerad design i kombination med kraftfull kapacitet ger dig en komplett mobilupplevelse. Samsung tillverkar de flesta komponenter själva och har därför optimerat dessa för absolut bästa resultat.

Behöver du en mobilkamera likvärdig en systemkamera, ett batteri med trådlös snabbladdning och batteridelning eller extra säkerhet med Samsung Knox? Läs mer om våra Galaxy-telefoner och vilken som passar dig bäst.

Håll dig uppdaterad och läs det senaste om nya Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy – kamera i proffsklass

En Samsung-mobil känneteckas genom kvalitet, innovation och kamera i proffsklass. Ersätt din systemkamera med en Samsung Galaxy och ta enastående bilder i alla ljusförhållanden.

De flesta Samsung Galaxy-mobiler har trippelkamera med makro, vidvinkel och telefoto. Frontkameran ger pefekta selfies och självklart kan du även filma och redigera dina verk direkt i mobilen.