SAMSUNG GALAXY

Köp ny Samsung med obegränsad surf och få ännu bättre pris

Framtiden är här – idag

En ny era av mobiltelefoner är här. Galaxy AI ändrar bilden av vad en Samsungmobil kan göra och förändrar hur vi skapar och kommunicerar. En nyhet som inte bara förändrar din vardag utan tar dig in i en ny era, så du kan uppleva vad framtiden har att erbjuda – idag.

Med en mobil från Galaxy S24-serien får du direkt följande AI-funktioner:

  • Sök direkt i bilder och videor utan att skriva

  • Live-översättning direkt i samtal

  • Kamera som tipsar om förbättringar

Välkommen till en smartare värld

Är du en träningsentutiast, gillar spel eller bara vill vara mer produktiv? Alla enheter i Samsungs ekosystem samarbetar för att ge dig sömlösa upplevelser oavsett vad du gör. Och tack vare Quick Share får du snabb och smidig överföring mellan enheterna.

Exempel på produkter i Samsungs ekosystem:

Samsung Galaxy-modeller

Sofistikerad design i kombination med kraftfull kapacitet ger dig en komplett mobilupplevelse. Samsung tillverkar de flesta komponenter själva och har därför optimerat dessa för absolut bästa resultat.

Behöver du en mobilkamera likvärdig en systemkamera, ett batteri med trådlös snabbladdning och batteridelning eller extra säkerhet med Samsung Knox? Läs mer om våra Galaxy-telefoner och vilken som passar dig bäst.

Håll dig uppdaterad och läs det senaste om nya Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy – kamera i proffsklass

En Samsung-mobil känneteckas genom kvalitet, innovation och kamera i proffsklass. Ersätt din systemkamera med en Samsung Galaxy och ta enastående bilder i alla ljusförhållanden.

De flesta Samsung Galaxy-mobiler har trippelkamera med makro, vidvinkel och telefoto. Frontkameran ger pefekta selfies och självklart kan du även filma och redigera dina verk direkt i mobilen.