Grön bakgrund

SAMSUNG GALAXY

Samsung Galaxy är mobiler med hög prestanda och det senaste inom kamera och display

Bild på Samsung Galaxy Z Fold5 och Galaxy Z Flip5

Galaxy Z Fold5 | Flip5

Galaxy Z Flip5 har hela 6,7 tums skärm i uppfällt läge. När du viker ihop den blir den så liten att den enkelt ryms i fickan. Tack vare det nya gångjärnet är mobilen lika tunn rakt igenom.

Galaxy Z Fold5 är en mobil och surfplatta i ett. Yttre skärmen är på 6,2 tum och när du öppnar mobilen får du i stället en surfplatta på 7,6 tum. Dessutom är den både tunnare och lättare än sin föregångare.

Femte generationens vikbara mobiler är här.

Samsung Galaxy Z Fold5 Samsung Galaxy Z Flip5

Välkommen till en smartare värld

Är du en träningsentutiast, gillar spel eller bara vill vara mer produktiv? Alla enheter i Samsungs ekosystem samarbetar för att ge dig sömlösa upplevelser oavsett vad du gör. Och tack vare Quick Share får du snabb och smidig överföring mellan enheterna.

Exempel på produkter i Samsungs ekosystem:

Samsung Galaxy-modeller

Sofistikerad design i kombination med kraftfull kapacitet ger dig en komplett mobilupplevelse. Samsung tillverkar de flesta komponenter själva och har därför optimerat dessa för absolut bästa resultat.

Behöver du en mobilkamera likvärdig en systemkamera, ett batteri med trådlös snabbladdning och batteridelning eller extra säkerhet med Samsung Knox? Läs mer om våra Galaxy-telefoner och vilken som passar dig bäst.

Håll dig uppdaterad och läs det senaste om nya Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy – kamera i proffsklass

En Samsung-mobil känneteckas genom kvalitet, innovation och kamera i proffsklass. Ersätt din systemkamera med en Samsung Galaxy och ta enastående bilder i alla ljusförhållanden.

De flesta Samsung Galaxy-mobiler har trippelkamera med makro, vidvinkel och telefoto. Frontkameran ger pefekta selfies och självklart kan du även filma och redigera dina verk direkt i mobilen.