06 MAR 2024

Månadens tv-tips

I mars kommer flera nya säsongsstarter ha premiär på TV4, som till exempel Masked Singer, Marko & Irma och Robinson. Dessutom får vi följa med Felix Herngren när han ska övertyga oss att ufon finns på riktigt. Mycket nöje!

Tv-nyheter i mars

Marko & Irma - säsong 2

Marko och Irma kavlar upp ärmarna och tar sig an ett byggprojekt som heter duga. Den här gången ska de få ordning på Irmas trädgård. Det blir en bergochdalbana av upplevelser när Markoolio och hans mamma Irma utmanar både hantverkskunskaper, samarbetsförmåga och tålamod. Det bjuds på mycket slit, många skratt, en hel del gnabb och hejdlöst mycket kärlek. Plus en och annan finsk svordom så klart.

Marko & Irma säsong 2 har premiär på tisdag den 5 mars kl. 20.00 på TV4. TV4 ingår i alla våra tv-abonnemang. Programmet finns även i TV4 Play.

Invandrare för svenskar - säsong 3

Invandrare för svenskar © Foto: Eva Edsjö/SVT

Programmet om all kultur i Sverige. I panelen ser vi bland annat Filip Dikmen, Evelyn Mok, Thanos Fotas och Elaf Ali. Programledare Ahmed Berhan.

Invandrare för svenskar har premiär söndag den 10 mars kl. 22.00 på SVT 1. Programmet finns även i SVT Play.

Högspänning - säsong 3

© 2024 Viaplay Group

Följ med bakom kulisserna på Sveriges energiförsörjning där de modiga arbetarna utför svåra arbeten på hundra meters höjd och i extrema väderförhållanden där varje misstag kan innebära livsfara.

Högspänning har premiär måndag den 11 mars kl. 21.00 på TV3. TV3 ingår i alla våra tv-abonnemang.

Fångarna på fortet - ny säsong

Gunde och Agneta välkomnar några av våra mest folkkära kändisar som kommer at göra allt för att erövra den åtråvärda skatten i skattkammaren. De tävlande måste pressa sig själva till det yttersta och hålla huvudet kallt för att vinna så många nycklar som möjligt i de läskiga och utmanande cellerna. I tornet huserar Kapten Kaboom som bjuder på både höga smällar och riktigt kluriga gåtor.

Fångarna på fortet säsong 25 har premiär lördagen den 16 mars kl. 20.00 på TV4. TV4 ingår i alla våra tv-abonnemang. Programmet finns även i TV4 Play.

Robinson - ny säsong

Vajande palmer, turkosblått hav och kritvit sand - ett paradis! För Robinson-deltagarna är det dock något helt annat. Långt bort från civilisationen utsätts de för tuffa fysiska och psykologiska utmaningar. Här krävs gedigna kunskaper om överlevnad och en stor dos slughet. I örådet går ingen säker och deltagarna elimineras en efter en tills bara vinnaren är kvar och kammar hem en halv miljon kronor.

Robinson säsong 14 har premiär på söndag den 17 mars kl. 21.00 på TV4. TV4 ingår i alla våra tv-abonnemang. Programmet finns även i TV4 Play.

Masked Singer Sverige - säsong 4

Världssuccén Masked Singer är tillbaka! Följ med när tolv välkända personer, gömda bakom sagolika masker, tävlar i en av de mest spektakulära sångtävlingarna någonsin. Vilka som döljer sig bakom kreationerna är upp till expertpanelen att klura ut. Programmet leds av David Hellenius och i panelen hittar vi som vanligt Nour El Refai, Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw.

Masked Singer Sverige säsong 3 har premiär fredagen den 22 mars kl. 20.00 på TV4. TV4 ingår i alla våra tv-abonnemang. Programmet finns även i TV4 Play.

History's Greatest Mysteries

History's Greatest Mysteries är en dokumentärserie som undersöker de främsta teorierna kring världens mest gåtfulla olösta mysterier. Laurence Fishburne, Oscarsnominerad och Emmy Award®- vinnare, är programledare och i varje avsnitt berättar han om dessa pussel med bidrag från framstående historiker, författare, vetenskapsmän och forskare. Från olösta brott till förlorade och begravda skatter och berömda personers död och försvinnande - History's Greatest Mysteries utforskar möjliga förklaringar till några av världens mest förbryllande händelser.

History's Greatest Mysteries har premiär på tisdag den 26 mars kl. 21.00 på The HISTORY Channel. The HISTORY Channel ingår i Tv Premium och Tv Premium Sport Stor samt som valbar kanal i Tv Flexibel.

Ufo-mysteriet med Felix Herngren

Finns det liv i rymden och får vi återkommande besök? Ny programserie med Felix Herngren, ufo-nörd sedan barnsben, där han är övertygad om att svaret på den frågan är JA. Hans mål är att (förhoppningsvis) övertyga tittarna om att så är fallet.

Ufo-mysteriet med Felix Herngren har premiär tisdagen den 26 mars kl. 21.00 på TV4. TV4 ingår i alla våra tv-abonnemang. Programmet finns även i TV4 Play.

Gränsbevakarna - pågår just nu

Tusentals människor passerar varje dag Sveriges gränser. Vi får följa tullen och gränspolisen i deras spännande arbete med att bekämpa brott på flygplatser och vid Sveriges gränser.

Gränsbevakarna säsong 4 pågår just nu på Kanal 5. Se nya avsnitt på tisdagar kl. 20.00 på Kanal 5. Kanal 5 ingår i alla våra tv-abonnemang.

Vill du se de senaste filmerna från bioduken?

Varje vecka uppdaterar vi hyrfilmtoppen i Tele2 Play med de mest populära hyrfilmerna.