28 MAJ 2021

Månadens tv-tips

Vad kommer på tv i juni? Få tips på populära tv-program, de senaste serierna och ett urval av den kommande månadens alla premiärer!

River Hunters har premiär på The HISTORY Channel 28 maj kl. 21.00

River Hunters

Öppet vatten-simmaren och värden Rick Edwards, YouTube-stjärnan Beau Ouimette och undervattensarkeologen Gary Bankhead åker till några av Storbritanniens största floder för att hitta nya skatter från den brittiska historiens mest klassiska ögonblick. Denna gång för deras äventyr dem bland annat till vikingaslaget vid Stamford Bridge och floden Ouse i York. Med tanke på att floderna i England och Skottland är mindre förorenade nu än någonsin finns stora förhoppningar om fantastiska fynd.

River Hunters har säsongspremiär på The HISTORY Channel den 28 maj kl. 21.00. The HISTORY Channel ingår i Tv Guld och som valbar kanal i Tv Silver Flex.

Fotbolls-EM

Följ Sveriges resa i sommarens Fotbolls-EM som spelas på flera olika platser i Europa.

Sveriges spelschema i grupp E

  • 14 juni kl. 21.00 Spanien - Sverige

  • 18 juni kl. 15.00 Sverige - Slovakien

  • 23 juni kl. 18.00 Sverige - Polen

Fotbolls-EM startar 11 juni och de svenska matcherna sänds på TV4 och SVT, som ingår i alla våra tv-abonnemang. Du kan även streama matcher på C More.

Var fan är storken?

Var fan är storken? är en dokumentärserie om ofrivillig barnlöshet i fyra delar. I programmet delar Carina med sig av sin egen historia och träffar dessutom andra kända och okända par som befinner sig i en situation liknande hennes och Eriks. Vi får följa med på kampen det kan innebära att försöka skaffa barn; experter och forskning, hormonsprutor och operationer, smärtsamma eller glädjefyllda samtal och besked.

Vart fan är storken? hade premiär 19 maj på Kanal 5. Nytt avsnitt sänds på onsdagar kl. 21.00. Kanal 5 ingår i alla våra tv-abonnemang.

American Dad

CIA-agenten Stan Smith och hans familj i Langley Falls är tillbaka i en ny säsong av American Dad. Serien handlar om Stan Smith som försöker förhindra terrorister i USA samtidigt som resten av av hans något udda familj håller honom sysselsatt med andra aktiviteter.

Säsong 15 har premiär 1 juni och sänds på playkanalen FOX+, som ingår i Tv Silver Flex och Tv Guld samt i vårt streamingpaket Comhem Play+.

Max Anger - With One Eye Open

Före detta soldaten Max Anger (Adam Lundgren) lever ett stillsamt liv som affärsanalytiker på det svenska konsultbolaget Vektor, och har ett nytt förhållande med ryska kollegan Pashie (Evin Ahmad). När Max börjar misstänka att Pashie är spion och senare försvinner, släpper han allt för att hitta henne. Det blir en fartfylld resa där han även får möta sig själv och sin historia. 

Alla åtta avsnitt av Max Anger - With One Eye Open har premiär den 6 juni på Viaplay Film & Serier, som även ingår i Tv Guld och tillvalspaket från V sport, series & film.