01 SEP 2021

Månadens tv-tips

Få tips på populära tv-program, de senaste serierna och ett urval av augustis alla premiärer!

Se Wahlgrens värld på discovery+ och Kanal 5

Wahlgrens värld

Tittarnas favoritfamilj firar 10-årsjubileum med flerfaldigt Kristallenbelönade Wahlgrens värld. I den tionde upplagan av succéprogrammet har Pernilla börjat dejta!

Vi följer hennes första steg ut i dejtinglivet, stylad av dottern Biancas stilsäkra hand. Vi får även följa Biancas kärleksliv, i med och i motgång. Det blir spontana tatueringar, nostalgiska videoband från när Benjamin och Bianca föddes, hatstormar och kärleksbombningar. Allt kan hända i den populära realityserien, där Pernilla och Bianca öppenhjärtigt bjuder in tittarna att följa deras liv, där känslorna går på högvarv och ingen dag är den andra lik.

Wahlgrens värld säsong 10 har premiär 2 september på Kanal 5, som ingår i alla våra tv-abonnemang.

Vem tror du att du är?

Varifrån kommer du – egentligen? Vilka hemligheter och berättelser finns att avslöja i just din släkt? Nu tar discovery+ över och förnyar den klassiska tittarsuccén Vem tror du att du är? som blev en långkörare på SVT med nio säsonger. Med hjälp från släktforskare och experter kommer Felix Herngren, Linnea Henriksson, Markus Aujalay, Carolina Gynning, Johan Ulveson och Maria Lundqvist bege sig på sitt livs resa bakåt i tiden.

Vem tror du att du är hade premiär 1 september på Kanal 5, som ingår i alla våra tv-abonnemang.

Threesome

David och Siri är ett ungt par som bor i London. Under en utekväll möter de Camille och ett flirtigt spel uppstår där gränserna gradvis löses upp. I en handling av berusad nyfikenhet har de en trekant.

Alla åtta avsnitt av Threesome hade premiär 29 augusti på streamingtjänsten Viaplay Film & Serier, kanalen V series samt i tillvalspaketen från V sport, series & film. Viaplay Film & Serier ingår i Tv Guld och kanalen V series ingår Tv Guld samt som valbar kanal i Tv Silver Flex.

American Rust

När en död kropp påträffas i ett övergivet stålverk ställs den slitna och småkorrupta polischefen Del Harris inför ett ödesdigert val, hur långt är han beredd att gå för att skydda sonen till kvinnan han älskar? American Rust är ett gripande familjedrama och en tidlös historia om den svårfångade amerikanska drömmen, om jakten på en bättre framtid samtidigt som ens förflutna håller en tillbaka. Det är en berättelse om överlevnad och förändring i en stad mitt i Pennsylvanias rostbälte - en stad full av bra människor som gör dåliga val.

Säsong 1 har premiär 13 september har premiär 13 september sänds på playkanalen Paramount+, som ingår i Tv Guld och i vårt streamingpaket Comhem Play+.

Förhöret - säsong 2

Susannes liv är i ruiner. Medan hon desperat försöker hålla ihop sitt liv och fortsätta arbeta som hypnoterapeut kommer en man, John, in på hennes klinik. Under sessionen avslöjar han att han är en mördare.

Säsong 2 av Förhöret hade premiär 29 augusti på Viaplay Film & Serier, som ingår i Tv Guld.