26 APR 2021

Månadens tv-tips

Få tips på populära tv-program, de senaste serierna och ett urval av den kommande månadens premiärer!

Heder säsong 2 har premiär 25 april på Viaplay

Heder

De är tillbaka – och ingen går säker. Viaplays originalserie Heder slutade minst sagt dramatiskt förra säsongen. Denna gång hamnar de fyra advokaterna i dramatiska situationer när en hänsynslös serievåldtäktsman går lös. Samtidigt som kvartetten brottas med sina privatliv och kämpar för utsatta kvinnor, gör de allt i sin makt för att fortsätta dölja sin mörka hemlighet.

Heder säsong 2 har premiär 25 april på Viaplay Film & Serier, som även ingår i Tv Guld.

Hela kändis-Sverige bakar

Den 4 maj är det dags för fem nya kändispar att briljera med sina bästa bakverk i åttonde säsongen av Hela kändis-Sverige bakar i TV4. Denna gång tävlar bland andra Margaux Dietz, Marcus Allbäck och Ann Westin med varsin lagkamrat om den ärofyllda segern. Kändisarnas bakverk bedöms av den hyllade konditorn Johan Sörberg och den prisade kokboksförfattaren Elisabeth Johansson. Programmet leds precis som tidigare av Tina Nordström och Johan Östling.

TV4 ingår i alla våra tv-abonnemang.

Världens viktigaste kväll – och roligaste

Unicefs årliga insamlingsgala Drygt ett år efter pandemins start är effekterna förödande för många barn. Fler barn dör nu av undernäring och enkla sjukdomar än tidigare, bland annat på grund av nedstängningar som gör att barn inte får livräddande vaccin eller behandling mot undernäring. Nu görs stora ansträngningar för att få igång dessa livsviktiga verksamheter igen. Unicefs arbete är med andra ord viktigare än någonsin.

Den direktsända galan leds av Jenny Strömstedt och Daniel Norberg och bjuder på humor, allvar, spännande gäster och livemusik med Sveriges musikelit.

Galan sänds 3 maj kl. 20.00 på TV4, som ingår i alla våra tv-abonnemang.

Pernillas matresa – Yes chef!

Pernilla har ett stort intresse för matlagning. Men köksbestyren slutar lätt i kaos. Nu tar hon hjälp av prisade mästerkocken Thomas Sjögren (Årets kock 2015) för att uppgradera sina grundläggande kunskaper i matlagning till en top notch-nivå.

Pernillas matresa – Yes chef! har premiär 6 maj kl. 21.00 i Kanal 5, som ingår i alla våra tv-abonnemang.

It's Always Sunny in Philadelphia

Mac, Charlie Kelly och Dennis är tre bästa kompisar i 20-årsåldern som driver en liten pub tillsammans i Philadelphia. Den unga trion gör sitt bästa för att komma överens och få sin lilla rörelse att gå runt. Det är dock inte alltid det lättaste...

Säsong 14 har premiär 1 maj och sänds på playkanalen FOX+, som ingår i Tv Silver Flex, Tv Guld och i vårt streamingpaket Comhem Play+.

Brytpunkten

Få en inblick i klimatförändringarnas påverkan på planeten och de lösningar som vetenskapsmän och vanliga medborgare försöker implementera. Se dokumentären när du vill i playkanalen Curio ingår i Tv Guld och som valbar kanal i Tv Silver Flex.

Glaciär

Viaplays kommande originalfilm Glaciär, med stjärnorna Lena Endre och Alexander Karim i huvudrollerna, är en kärlekshistoria om en läkare (Lena Endre) och en pastor (Alexander Karim) som är fast på samma hotell medan ett dödligt virus sprider sig världen över. Viruset har dödat halva jordens befolkning, det sprids vid direktkontakt och inga botemedel finns i sikte. Filmen har premiär 30 april på Viaplay Film & Serier, som ingår i Tv Guld samt i tillvalspaketen V series & film och V premium.

Relaterade artiklar

06 MAJ 2021

Spelschema för Allsvenskan 2021

Här hittar du spelschemat för Allsvenskan 2021 samt vilken kanal matcherna sänds på. Datum och avsparkstider för omgång 9-30 fastställs senare i vår.Läs mer
04 MAJ 2021

Mest sedda hyrfilmerna just nu

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se? Här får du tips och kan läsa mer om de hyrfilmer som toppar listan den här veckan. Läs mer
15 APR 2021

Månadens nya filmer och serier i Comhem Play+

Exklusiva filmer som den actionfyllda thrillern The Doorman och nya Paramount+ titlar som originalserier Two Weeks to Live och The Twilight Zone är några av de premiärerna som inleder månaden på Comhem Play+.Läs mer