02 JUL 2021

Månadens tv-tips

Vad kommer på tv i juli? Få tips på populära tv-program, de senaste serierna och ett urval av den kommande månadens alla premiärer!

Se The Chi - säsong 3 i FOX+

The Chi

Händelser som sänder chockvågor i samhället i södra Chicago leder till att fyra ungdomars liv vävs samman och får ödesdigra effekter.

Säsong 3 har premiär 1 juli och sänds på playkanalen FOX+, som ingår i Tv Silver Flex och Tv Guld samt i vårt streamingpaket Comhem Play+.

Tilde

Direkt från Junibackens terrass på Djurgården kommer Tilde de Paula Eby i sommar att bjuda in gäster där samtalet är i fokus. Spännande gäster kommer samtala om livet blandat med exklusiva musikframträdanden.

Tilde har premiär 9 juli kl. 20.00 på TV4 och TV4 Play. TV4 ingår i alla våra tv-abonnemang.

Final i Fotbolls-EM

Fotbolls-EM har pågått sedan juni och den 11 juli spelas finalen i London. Finalen sänds på TV4 och fram till dess kan du också se ett urval av andra matcher från Fotbolls-EM på TV4, SVT1 och SVT2.

Alla tre kanalerna ingår i våra tv-abonnemang. Du kan även se samtliga fotbollsmatcher på C More.

OS-kväll med Almenäs

Jessica Almenäs har varit programledare för flertalet tittarsuccéer som Let's Dance och Superstars och lanserar under de olympiska spelen en helt ny kvällsshow. Almenäs kommer att bjuda in stora profiler och svenska legendarer samt guida tittarna genom alla medaljer, höjdpunkter och magiska idrottsögonblick som väntar i Olympiska Spelen Tokyo 2020.

OS-kväll med Almenäs har premiär 23 juli på Kanal 5, som ingår i alla våra tv-abonnemang.

Sharkfest

400 miljoner år av evolution, det perfekta rovdjuret, allt under en månad. Med stora namn och ännu större hajar dedikerar National Geographic hela juli till att följa havets största rovdjur. Vi bjuder in dig till att mätta din nyfikenhet.

Mellan 5-25 juli visas Sharkfest, med bland annat programmet Shark Beach With Chris Hemsworth, på National Geographic. Kanalen ingår i alla våra tv-abonnemang.

Curse of the Lost Amazon Gold

Teamet inleder sitt sökande efter Akakor i en outforskad del av Amazonas i Peru. Sökandet efter de försvunna forskarna avslöjar mystiska rykten om flodguiden i centrum för Akakor-legenden.

Curse of the Lost Amazon Gold har premiär på The HISTORY Channel den 12 juli kl. 20.00. The HISTORY Channel ingår i Tv Guld och som valbar kanal i Tv Silver Flex.