Apple för företaget

iPhone 12 | iPhone 12 mini

iPhone 12 och iPhone 12 mini har allt du förväntar dig - och mer därtill. De tar din verksamhet längre, med stöd för 5G och A14 Bionic, det snabbaste chippet i en smartphone. Båda är utrustade med kristallklar Super Retina XDR-skärm med Ceramic Shield, kamerasystem med automatiskt nattläge och HDR-video i 4K. 

Kampanj - nu sänker vi priserna på iPhone 12 och iPhone 12 mini för dig som väljer abonnemang Obegränsad eller 50 GB med 24 månaders bindningstid. Du sparar totalt 2 760 kr på iPhone 12 och upp till 3 480 kr på iPhone mini.

iPhone 12 Pro | iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max låter dig ta verksamheten till en ny nivå. Båda är redo för 5G och utrustade med A14 Bionic, det smartaste chippet i en smartphone. Du får utrymme att visa presentationer, snabbt ladda ner stora filer och hålla digitala möten med bästa möjliga bildkvalitet. 

iPad Pro

Nya iPad Pro har stöd för 5G och är utrustad med Apples M1-chip. iPad Pro innebär prestanda på högre nivå, knivskarp grafik och ett batteri som räcker hela dagen.

iPad Pro finns i två storlekar. 11-tumsskärmen innebär precision på pixelnivå och maximal bärbarhet, medan 12,9-tumsskärmen ger stor arbetsyta med realistisk bildkvalitet.

Apple-TV+

Ett års abonnemang på Apple-TV+ ingår utan kostnad när du köper en enhet från Apple. 

Alla Apple-mobiler

Hos Tele2 Företag finns alla de senaste modellerna från Apple. Hitta din nya företagsmobil här.