Apple för företaget

iPhone 12 Pro | iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max låter dig ta verksamheten till en ny nivå. Båda är redo för 5G och utrustade med A14 Bionic, det smartaste chippet i en smartphone. Du får utrymme att visa presentationer, snabbt ladda ner stora filer och hålla digitala möten med bästa möjliga bildkvalitet. 

Kampanj! Nu kan du köpa iPhone 12 Pro med abonnemang Obegränsad eller 50 GB och spara 2 400 kr på telefonen. Erbjudandet gäller vid 24 månaders bindningstid. Prisexempel: iPhone 12 Pro med abonnemang Obegränsad med nytt lägre pris: 669 kr/månad.

iPhone 12 | iPhone 12 mini

Nya iPhone 12 och iPhone 12 mini har allt du förväntar dig - och mer därtill. De tar din verksamhet längre, med stöd för 5G och A14 Bionic, det snabbaste chippet i en smartphone. Båda är utrustade med kristallklar Super Retina XDR-skärm med Ceramic Shield, kamerasystem med automatiskt nattläge och HDR-video i 4K. 

iPad Pro - Apples mest kraftfulla iPad hittills

iPad Pro är byggd för dagens mobila affärsvärld. Den har världens mest avancerade mobila skärm. Den har proffskameror som kan förvandla verkligheten. Den är så snabb att de flesta pc-datorer inte hinner ifatt.  Nya iPad Pro finns i storlekarna 11 tum och 12,9 tum. Den har ny design med skärm från kant till kant, kraftfullt chip och ett batteri som räcker hela dagen. Allt detta gör iPad Pro till ett mångsidigt redskap för företag, oavsett var affärerna tar dig.

Apple-TV+

Ett års abonnemang på Apple-TV+ ingår utan kostnad när du köper en enhet från Apple. 

Alla Apple-mobiler

Hos Tele2 Företag finns alla de senaste modellerna från Apple. Hitta din nya företagsmobil här.