MENY

Support
Rådgivning

Jämför uppkopplingar för bredband

Fast eller mobil uppkoppling?

Fiber

Fiber är en framtidssäker anslutningsform som kan leverera fast bredband, tv och telefoni till det mindre företaget. Tele2 erbjuder hastigheter 100-1200 mbit/s i vårt testvinnande bredbandsnät. Perfekt för hemmakontoret eller för mindre arbetsplatser med krav på kostnadseffektiv och stabil bandbredd.  Det möjliggör att stora mängder datatrafik kan skickas och tas emot i mycket höga hastigheter. 

Beställ bredband via fiber redan idag. 

Mobilt bredband 

Mobilt bredband kopplar upp sig mot 4G-nätet, samma nät som mobiltelefoner använder, och är den enda bredbandsform som är portabel. Du kan med andra ord ta med dig ditt mobila bredband dit du ska utan att koppla upp dig mot publika nätverk. Hastigheterna med 4G-uppkoppling är oftast inte i närheten av det som kan levereras via fiber eller kabel-tv, men tillräckligt höga och stabila för att kunna användas som kontorsnätverk på det mindre företaget tillsammans med 4G-router. En 4G-uppkoppling levererar normalt 20-40 Mbit/s (upp till 100 Mbit/s).

Vi har abonnemang med 50 GB och obegränsad data per månad. Skulle din data ta slut, fyller du enkelt på med mer data direkt via webben.

Mer om mobilt bredband

Dedikerad Internet Access - garanterad kapacitet för hela bolaget

Dedikerd Internet Access passar det större företaget med stora krav på uppkoppling och maximal driftsäkerhet. Dedikerad Internet Access är enkel att komplettera med tilläggstjänster eller att förändra vartefter, utan kostsamma investeringar i hårdvara.

Mer om Dedikerad Internet Access

ADSL

ADSL är en teknik som använder befintliga telefonledningar men på en högre frekvens så att de inte stör de vanliga telefonsamtalen. ADSL ersatte det tidigare uppringda modemet, som fick sitt uppsving på 1990-talet. 

Vänligen notera att flytt av ADSL inte längre är möjlig då Tele2 från 16 december 2019 inte längre säljer ADSL.

För dig som använder bredband ADSL finns det fortfarande support.

Mer om ADSL