FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nät
Credit: Hector Rivas, Unsplash
Credit: Hector Rivas, Unsplash

Tele2 vann pris av Svenska Stadsnätsföreningen

Tele2 har vunnit pris som "Årets Stadsnätsfrämjare" av Svenska Stadsnätsföreningen. Tele2 når idag långt över 3 miljoner hushåll via 50 av deras medlemmars olika nät runtom i landet. 

Jörgen Svärdh, ordförande i Svenska Stadsnätsföreningen, delade ut priset på föreningens årliga gala den 21 september.  Motiveringen till priset löd: "Tele2 har under året tagit en aktiv roll i arbetet med att standardisera processen, avtalen och produkterna inom CESAR2. Resultatet av bolagets medverkan och engagemang har resulterat i att det aldrig varit enklare eller snabbare att göra affärer mellan operatörer och nätägare".

Samuel Skott deltog på den digitala galan och tog emot priset. 

- Vi på Tele2 är glada och stolta att bli utnämnda till årets Stadsnätsfrämjare. Jag vill jag tacka alla mina kollegor på Com Hem och Tele2 som gör ett fantastiskt jobb och som dagligen jobbar med förbättra våra tjänster i landets många stadsnät. Det är ni som ska ta åt er äran för det här priset. Ingen nämnd och ingen glömd, säger Samuel.