Sök
Hi, logout

APPLE

Alla våra Apple

Apple iPhone för företag | Tele2 Företag

Apple

iPhone 7

220 kr/mån

0 kr

128GB finns även i RED

Apple

iPhone 6s

185 kr/mån

0 kr

Apple

iPhone 6s Plus

220 kr/mån

0 kr

Apple

iPhone SE

125 kr/mån

0 kr

iPhone 7 och 7 Plus - Nyheter från Apple

iPhone 7 och iPhone 7 Plus är äntligen här! Under Apple Keynote 8:e september presenterades de båda modellerna, och de har en rad förbättringar jämfört med föregångarna. Batteritiden har förbättrats, de har dubbla stereohögtalare och färgrikare Retina HD-skärm. Och kanske det bästa av allt – de är vattentåliga enligt IP67.

Kamerorna i iPhone 7 och iPhone 7 Plus har avsevärt förbättrats. Både har en huvudkamera på 12 megapixlar och en frontkamera på 7 megapixlar. Huvudkamerans bländare är på hela f/1.8, vilket betyder att mer ljus släpps igenom och bilderna blir skarpare. Du kan även ta fina porträtt med suddig bakgrund. Kamerorna och också optisk bildstabilisering. iPhone 7 Plus har två kameror på baksidan, med olika brännvidd. För den fotointresserade kan vi tala om att den ena kameran är normalzoom och den andra är teleobjektiv. Du kan ta två bilder i lika bra kvalitet, olika mycket inzoomade. 

Både iPhone 7 och iPhone 7 Plus drivs av Apples smartaste chip någonsin; Apple A10. Det är mer energieffektivt och dubbelt så snabbt som föregångaren A9.

 

iPhone 7 Plusproduct title

iOS 9 – Förbättringar du kan ta på

I det nya operativsystemet iOS 9 har Apple förbättrat de inbyggda apparna. I Anteckningar kan du göra checklistor, infoga bilder och skissa med fingret. Genom det nya strömsparläget räcker batteriet en timme extra. Säkerhets-funktionen Touch ID har förbättrats, den är både mer tillförlitlig och snabbare.

iPhone för företagare

Med företagsabonnemang hos Tele2 kan du skräddarsy ditt abonnemang helt efter ditt företags kommunikationsbehov. Välj om du vill ha fast eller rörligt pris och hur mycket data du vill ha. Vi har mest data för pengarna - upp till 100 GB per månad. Välj också de tilläggstjänster som passar ditt företag.

iPhone 6

iPhone SE

iPhone SE är den nyaste mobilen från Apple, i mindre format. Retinaskärmen är på 4 tum, vilket betyder att telefonen är av en behändig storlek som ligger bekvämt i handen. iPhone SE har samma chip som iPhone 6s. En snabb och högpresterande telefon, för dig som föredrar en lite mindre telefon.