Sök
Hi, logout

Samsung

Alla våra Samsung

Samsung

Galaxy Note8

305 kr/mån

0 kr

Samsung

Galaxy S8

235 kr/mån

0 kr

Samsung

Galaxy S8+

270 kr/mån

0 kr

Samsung

Galaxy S8 Fullservice

300 kr/mån

0 kr

Upptäck färre gränser – Med Galaxy S8 och S8+

Galaxy S8 omdefinierar vad en mobil är. Var du nöjd med Samsungs tidigare modeller kommer du garanterat att vara mer än nöjd med Galaxy S8.

Den nya infinity-skärmen skapar en känsla av gränslöshet och de integrerade knapparna förhöjer användarupplevelsen. Den avancerade kameratekniken genererar grymma bilder, avsett ljusförhållanden. Tack vare att den är vattentålig enligt IP68* kan du ha med dig den överallt utan att oroa dig.

*Vattentålig ned till 1,5 meter i 30 minuter och dammtät enligt klassificeringen IP68.

Galaxy S8 och S8+
product title

Galaxy-serien

I Samsungs omtyckta Galaxy-serie finns telefoner som passar alla dina medarbetare. Från den tåligare Xcover 3, till den användarvänliga Galaxy J5 och flaggskeppet Galaxy S7. Samsung Galaxy har bra batteritider, är lätta att komma igång med och har funktioner som kan användas inom jobbet.

product title

Samsung för företagare

Det ska vara enkelt att komma igång hos Tele2. Vi har en rad olika Samsungtelefoner som passar som jobbtelefoner, för att kunna möta just dina behov. Till telefonerna kan du välja ett abonnemang, med fast eller rörligt pris. Vi erbjuder också datapaket, välj själv hur mycket du behöver (från 1 GB till 500 GB).

product title

Surfplattor

Komplettera din nya telefon med en surfplatta från Samsung. Större skärm än en telefon, men smidigare att ta med sig än en dator. För att se vilka surfplattor vi erbjuder just nu, gå in här.