Samsung för företaget

Samsung Galaxy S20 FE

Galaxy S20 FE har S20-seriens viktigaste och mest uppskattade funktioner. Här finns den innovativa kameran med trippla kameror och ljuskänslighet som fångar de minsta detaljerna. Skärmen uppdateras blixtsnabbt och med perfekt skärpa. 

Med en kraftfull processor och ett batteri som håller nästan hela dygnet är Galaxy S20 FE en telefon för dig som vill ha en verkligt komplett mobilupplevelse. 

Samsung Galaxy Note20 5G I Note20 Ultra 5G

Samsung Galaxy Note20 5G och Note20 Ultra 5G är för dig som är lika effektiv som kreativ. De synkroniseras enkelt med PC och låter dig öppna appar i mobilen, eller koppla telefonen till en extern skärm och jobba på den precis som på din PC. Med S-Pen antecknar du med äkta penn-känsla. 

Köp Galaxy Note20 5G

Köp Galaxy Note20 Ultra 5G

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 är mobilen för dig som vill uppnå mer. De dubbla skärmarna ger en flexibilitet som öppnar för nya produktiva möjligheter. Att växla mellan jobb och fritid har aldrig varit lika smidigt. Den stora frontskärmen ger dig omedelbar tillgång till allt som är viktigt, och den inre huvudskärmen låter dig öka produktiviteten med flera fönster öppna samtidigt.

Samsung Galaxy - nu i vitt

Samsung Galaxys 5G-mobiler S20, S20+ och S20 Ultra finns nu även i vitt - bara här på Tele2 Företag. 

Läs mer och beställ din nya Samsung här.