Med Tele2 som leverantör kan du fokusera på det viktigaste – din kärnverksamhet och dina kunder.
Dagligen skapar vi värde för mer än 100 000 företag och 82 % av alla kommuner och landsting.

Samsung för företaget

Samsung Galaxy

Samsung Galaxy är den nya generationens mobiltelefoner. Den sofistikerade designen i kombination med kraftfull kapacitet ger dig en komplett mobilupplevelse. Samsung tillverkar de flesta komponenter själva och har därför optimerat dessa för absolut bästa resultat.

Söker du en mobil med kamera i toppklass, ett batteri med trådlös laddning, en stor skärm för dina videosamtal eller extra säkerhet för din data med Samsung Knox? Hos Tele2 Företag finns ett stort urval av Samsungs olika modeller. Läs mer nedan för att hitta rätt mobil för dig.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Nu är den här - nästa generations 5G-mobil som hjälper dig och ditt team att prestera på topp. Med funktioner som 8K Pro Grade Camera, mångsidiga S-Pen och högsta konnektivitet kan ni arbeta snabbt och effektivt både från kontoret och hemifrån. Galaxy S21 Ultra kombinerar kraftfulla verktyg med banbrytande teknik och gör din mobila arbetsstyrka mer effektiv – oavsett plats och alltid med högsta säkerhet.

Kampanj! Köp Samsung Galaxy S21 Ultra 128 GB och spara 3 600 kr på telefonen. Erbjudandet gäller när du väljer abonnemang Obegränsad eller 50 GB med 24 månaders bindningstid. Prisexempel: Samsung Galaxy S21 Ultra 128 GB med abonnemang Obegränsad 669 kr/mån.

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 tar allt ett steg längre. Den är fullt utrustad med revolutionerande teknik och funktioner som hjälper dig arbeta effektivt och sömlöst, oavsett plats. Galaxy S21 har stöd för 5G, uppdaterade Gorilla Glass Victus och Samsung Knox som skyddar din data. Du kopplar enkelt Galaxy S21 till en kompatibel skärm för att kunna visa presentationer och ta videomöten utan begränsningar.  

Kampanj! Köp Samsung Galaxy S21 128 GB och spara 3 360 kr på telefonen. Erbjudandet gäller när du väljer abonnemang Obegränsad eller 50 GB med 24 månaders bindningstid. Prisexempel: Samsung Galaxy S21 128 GB med abonnemang Obegränsad 529 kr/mån.

Samsung Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21+ är byggd för att hjälpa dig och ditt team utvecklas på nya sätt. Med funktioner som trippelkamera i proffsklass, avancerad AI och ett batteri som räcker hela dagen kan du arbeta utan begränsningar. Galaxy S21+ har stöd för 5G, maxad prestanda med Samsungs mest effektiva chip på 5 nm och dynamisk 120Hz-skärm med omedelbar respons. 

Samsung Galaxy S20 FE

Galaxy S20 FE har S20-seriens viktigaste och mest uppskattade funktioner. Här finns den innovativa kameran med trippla kameror och ljuskänslighet som fångar de minsta detaljerna. Skärmen uppdateras blixtsnabbt och med perfekt skärpa. Med en kraftfull processor och ett batteri som håller nästan hela dygnet är Galaxy S20 FE en telefon för dig som vill ha en verkligt komplett mobilupplevelse.  

Samsung Galaxy Note20 5G I Note20 Ultra 5G

Samsung Galaxy Note20 5G och Note20 Ultra 5G är för dig som är lika effektiv som kreativ. De synkroniseras enkelt med PC och låter dig öppna appar i mobilen, eller koppla telefonen till en extern skärm och jobba på den precis som på din PC. Med S-Pen antecknar du med äkta penn-känsla. 

Köp Galaxy Note20 5G

Köp Galaxy Note20 Ultra 5G

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 är mobilen för dig som vill uppnå mer. De dubbla skärmarna ger en flexibilitet som öppnar för nya produktiva möjligheter. Att växla mellan jobb och fritid har aldrig varit lika smidigt. Den stora frontskärmen ger dig omedelbar tillgång till allt som är viktigt, och den inre huvudskärmen låter dig öka produktiviteten med flera fönster öppna samtidigt.