FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterSMS-tjänsterInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProIP-tjänster5GSäkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 Företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetKundcaseRapporterGuiderWhitepapers och tillämpningar

Samsung Galaxy Watch4

Galaxy Watch4 är slimmad, diskret och så bekväm att du knappt känner den. Den har ett nytt gränssnitt som gör den snabb, intuitiv och enkel att navigera. Klockan lär sig vilka appar och funktioner du använder mest, och ser till att de alltid är nära till hands. Skärmen är snabb, ljus, skarp och högupplöst och så att du kan se videoklipp riktigt tydligt trots den lilla ytan.

Galaxy Watch4 ger dig tillgång till en mängd appar för välbefinnande och hälsa, från tuffa träningsprogram till appar som följer upp dina stressnivåer under en lång arbetsdag. Självklart kopplar du din smartklocka sömlöst till dina andra Galaxy-enheter och du kan dessutom enkelt koppla upp och styra andra uppkopplade produkter som förenklar både jobbet och vardagen.

eSIM till Galaxy Watch

Med eSIM till din Galaxy Watch4 Classic är du uppkopplad mot mobilnätet och kan ringa och svara på samtal, skicka och ta emot meddelanden eller lyssna på musik och poddar utan att ta fram mobilen. Läs mer om tilläggsabonnemang här.

Finns i webblagret

Leveranstid: 2-3 dagar

Välj antal


Välj färg


Välj storlek på boett


BetalningsmetodSamsung Galaxy Watch4

Pris 110 kr/mån

Samsung Galaxy Watch4

Svart 40 mm

Betala nu

0 kr

Per månad

110 kr/mån