FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterSMS-tjänsterInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 FöretagIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetGör vår behovsanalysKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler

Samsung Galaxy Watch4

  • Ljus, skarp och högupplöst skärm

  • Följ upp din hälsostatus

  • Sömlös funktion med Galaxy-enheter

Svart

Leveranstid: 2-3 dagar

Välj storlek på boett

Svart

Leveranstid: 2-3 dagar

Översikt
Om Galaxy Watch4
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

110 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Samsung Galaxy Watch4

Svart 40 mm

24 månader


Månad 1-24

110 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 2 640 kr


Visa priser inkl. moms

eSIM till smartwatch

Med eSIM till din Galaxy Watch eller Apple Watch är du uppkopplad mot mobilnätet och kan ringa och svara på samtal, skicka och ta emot meddelanden eller lyssna på musik och poddar utan att ta fram mobilen. Läs mer om tilläggsabonnemang här.

Samsung Galaxy Watch4

Galaxy Watch4 är slimmad, diskret och så bekväm att du knappt känner den. Den har ett nytt gränssnitt som gör den snabb, intuitiv och enkel att navigera. Klockan lär sig vilka appar och funktioner du använder mest, och ser till att de alltid är nära till hands. Skärmen är snabb, ljus, skarp och högupplöst och så att du kan se videoklipp riktigt tydligt trots den lilla ytan.

Galaxy Watch4 ger dig tillgång till en mängd appar för välbefinnande och hälsa, från tuffa träningsprogram till appar som följer upp dina stressnivåer under en lång arbetsdag. Självklart kopplar du din smartklocka sömlöst till dina andra Galaxy-enheter och du kan dessutom enkelt koppla upp och styra andra uppkopplade produkter som förenklar både jobbet och vardagen.