FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Samsung Galaxy Watch4

  • Ljus, skarp och högupplöst skärm

  • Följ upp din hälsostatus

  • Sömlös funktion med Galaxy-enheter

Vit

Välj storlek

Vit

Översikt
Om Galaxy Watch4
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Produkten är tillfälligt slut.

Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

110 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Samsung Galaxy Watch4

Vit 40 mm

24 månader


Månad 1-24

110 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 2 640 kr


Visa priser inkl. moms

eSIM till smartwatch

Med eSIM till din Galaxy Watch eller Apple Watch är du uppkopplad mot mobilnätet och kan ringa och svara på samtal, skicka och ta emot meddelanden eller lyssna på musik och poddar utan att ta fram mobilen. Läs mer om tilläggsabonnemang här.

Samsung Galaxy Watch4

Galaxy Watch4 är slimmad, diskret och så bekväm att du knappt känner den. Den har ett nytt gränssnitt som gör den snabb, intuitiv och enkel att navigera. Klockan lär sig vilka appar och funktioner du använder mest, och ser till att de alltid är nära till hands. Skärmen är snabb, ljus, skarp och högupplöst och så att du kan se videoklipp riktigt tydligt trots den lilla ytan.

Galaxy Watch4 ger dig tillgång till en mängd appar för välbefinnande och hälsa, från tuffa träningsprogram till appar som följer upp dina stressnivåer under en lång arbetsdag. Självklart kopplar du din smartklocka sömlöst till dina andra Galaxy-enheter och du kan dessutom enkelt koppla upp och styra andra uppkopplade produkter som förenklar både jobbet och vardagen.