FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Samsung Galaxy Watch5 4G

  • Allt du behöver för en aktiv livsstil

  • 40 timmars batteritid

  • Kraftfull och hållbar design

Blågrå

Välj storlek

Blågrå

Översikt
Om Galaxy Watch5 4G
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Produkten är tillfälligt slut.

Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

133 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Samsung Galaxy Watch5 4G

44 mm Blågrå

24 månader


Månad 1-24

133 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 3 192 kr


Visa priser inkl. moms

eSIM till smartwatch

Med eSIM till din Galaxy Watch eller Apple Watch är du uppkopplad mot mobilnätet och kan ringa och svara på samtal, skicka och ta emot meddelanden eller lyssna på musik och poddar utan att ta fram mobilen. Läs mer om tilläggsabonnemang här.

Frihet att leva ett aktivt liv

Med Galaxy Watch5 får du en stilren klocka som känner dig väl – och vill ditt bästa. Den erbjuder mängder av fitness- och välbefinnandefunktioner som förenklar din vardag och hjälper dig att uppnå en hälsosammare livsstil.

Med 4G-uppkoppling och eSIM får du ännu mer frihet och kan fortsätta ta samtal, skicka sms, använda Google-appar eller lyssna på musik även när du inte har din telefon i närheten. Klockan gör i princip allt som din mobil gör – samtidigt som den ger kunskap, inspiration och motivation till ett aktivt liv.

Hållbar design - där du bestämmer utseendet

Galaxy Watch5 är mycket hållbar, utrustad med det starka Sapphire Crystal Glass, aluminiumkropp och design enligt militärstandard. Utseendet bestämmer du själv genom att välja urtavla och band. Batteriet är starkt och snabbladdat med upp till 40 timmars kapacitet vid normal användning.

Tack vare Google Wear OS får du enkel tillgång till dina favoritappar, med smidig och sömlös användning och synkronisering mellan dina Samsung Galaxy-enheter.