FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Samsung Galaxy Watch6

  • Ny processor och kraftfullare batteri - i en 28% lättare klocka

  • Största urtavlan hittills på en Galaxy Watch

  • Inspirerar till en hälsosammare livsstil

Svart

Leveranstid: 2-3 dagar

Välj storlek

Svart

Leveranstid: 2-3 dagar

Översikt
Om Galaxy Watch6
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

143 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Samsung Galaxy Watch6

4G 40mm Svart

24 månader


Månad 1-24

143 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 3 432 kr


Visa priser inkl. moms

Smarta funktioner i tidlös design

Galaxy Watch6-serien är utrustad med kraftfull hårdvara och innovativa funktioner som effektiviserar både arbetsdagen och träningspassen. Komplettera med eSIM så kan du dessutom svara på jobbsamtal och meddelanden utan att ha mobilen i närheten.

Jämfört med föregångaren är Watch6 en stor uppgradering – bokstavligen. Urtavlan har blivit 20% större trots att klockan inte tar mer plats på handleden. Dessutom har Watch6 uppgraderats med en snabbare processor och ett batteri som räcker hela arbetsdagen. Du kan också snabbladda klockan på mindre än två timmar.