FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Samsung Galaxy Buds2 Pro

  • Sitter bekvämt hela dagen tack vare ergonomisk passform

  • 360-ljud omger dig som om du vore där

  • AI-assistans direkt i ditt öra

Leveranstid: 2-3 dagar

Leveranstid: 2-3 dagar

Översikt
Om Galaxy Buds2 Pro
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

66 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Samsung Galaxy Buds 2 Pro Grå - Hörlur

24 månader


Månad 1-24

66 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 1 584 kr


Visa priser inkl. moms

Den optimala ljudupplevelsen

Med Galaxy Buds2 Pro hör du ljudet precis som det var tänkt. Det intelligenta 360-ljudet omger dig och kan till och med riktas efter dina huvudrörelser, så du kan vara säker på att alltid få en perfekt lyssningsupplevelse.

Med intelligent aktiv brusreducering och ljudupptagning med stöd av AI, lär Galaxy Buds2 Pro känna ditt rörelsemönster och anpassar ljud, samtal och lyssning så det alltid blir optimalt. Störande ljud utifrån dämpas effektivt, och gör att du obehindrat kan ta samtal eller videomöten även när du är på språng.

Galaxy Buds2 Pro har en ergonomisk, bekväm passform. De klarar både regn och tuffa träningspass, och ansluter sömlöst till din mobil, surfplatta eller klocka. Du slipper oro för att tappa bort dem – med funktionen SmartThings Find kan du spåra hörlurarna, oavsett om de är i sitt case eller inte.