Aktuella frivisningar och kanalförändringar

Följ förändringar i vårt utbud och tillfälliga events.

Oktober

Suryoyo Sat lanseras

Den 26 februari 2021 lanseras Suryoyo Sat.

Suryoyo Sat är en syriansk (arameisk) satellitkanal som sänder från Södertälje men även från andra delar av världen, exempelvis Tyskland, Holland och Syrien.

Kanalplats 185

Frivisning av V sport

Den 18 oktober 2021 startar frivisningen av V sport. Frivisningen pågår under hela vecka 42.

Frivisning av V series & film

Den 11 oktober 2021 startar frivisningen av V series & film. Frivisningen pågår under hela vecka 41.

Frivisning av National Geographic Wild

Den 8 oktober 2021 startar frivisningen av National Geographic Wild för kunder med TV BAS, Silver Flex och Medium 8 favoriter. Frivisningen är planerad fram till årsskiftet.

Kanalplats: 35 för HD och 39 för SD.

September

V sport 1 och V sport extra flyttar in till premiumpaketen V sport och V sport premium

Den 15 september flyttar V sport 1 och V sport extra in till premiumpaketen V sport och V sport premium och utgår i vissa av våra kanalpaket.

Är du intresserad av kanalerna så ingår de fortfarande tillsammans med mycket annat innehåll i premiumpaketen V sport och V premium. Dessa inkluderar även Viaplay där du kan streama allt sportinnehåll.

Mer information om V sport 1 och V sport extra kan du läsa på denna sida.

Augusti

VH1 byter namn

Den 1 augusti 2021 byter Musikkanalen VH1 namn till MTV 00.

Outdoor Channel upphör

Den 1 augusti 2021 upphör Outdoor Channel med sina sändningar i Sverige.

Maj

Al Jazeera går över till HD

Den 19 maj 2021 ändrar kanalen Al Jazeera sina sändningar till HD.

HD är ett format som används för att förbättra kvalitén på sändningen. För att kunna se kanalerna behöver du en digitalbox eller Tv-modul som stödjer det formatet. Läs mer om hur du kan se HD. Saknar du hårdvara för HD kan du beställa det via kundservice.

Kanalplats: 183.

CNBC går över till HD

Den 19 maj 2021 ändrar kanalen CNBC sina sändningar till HD.

HD är ett format som används för att förbättra kvalitén på sändningen. För att kunna se kanalerna behöver du en digitalbox eller Tv-modul som stödjer det formatet. Läs mer om hur du kan se HD. Saknar du hårdvara för HD kan du beställa det via kundservice.

Kanalplats: 122

April

TV12 i grundutbudet

Från och med den 1 april 2021 så ingår TV12 i vårt digitala grundutbud. Detta gäller både det abonnemangsfria grundutbudet via FiberKoax och det grundutbud som erbjuds via gruppavtal i FiberLAN. Kanalen kommer också vara inkluderade i Comhem Play (för dig med grundutbud).

Kanalplats 12.

Mars

Curiosity Stream byter namn

Kanalen Curiosity Stream byter namn till Curiosity Channel den 1 mars 2021.

Februari

Lansering av Discovery+

Den 10 februari 2021 lanseras discovery+ Underhållning, Live och Total.

Discovery+ appen finns till Tv Hub och är även tillgänglig att ladda ner via App Store (iOS) och Google Play (Android). Även vissa Smart TV-apparater har appen förinstallerad eller tillåter att man kan ladda ner den. Sök på din TV. Du kan dessutom ta del av innehållet via www.discoveryplus.se.

Mer information hittar du på denna sida.

Januari

Axess TV går över till HD

Den 27 juli 2021 ändrar kanalen Axess TV sina sändningar till HD.

HD är ett format som används för att förbättra kvalitén på sändningen. För att kunna se kanalerna behöver du en digitalbox eller Tv-modul som stödjer det formatet. Läs mer om hur du kan se HD. Saknar du hårdvara för HD kan du beställa det via kundservice.

Kanalplats: 42

Frågor och svar

Logga in på Mitt Tele2 för att se vilka kanaler som ingår i ditt abonnemang samt dina eventuella tillvalskanaler.

Du kan se kanalplatser för respektive tv-kanal i vår kanalplatslista. Ibland måste du göra en kanalsökning för att hitta alla kanaler.

Det abonnemangsfria tv-utbudet är de kanaler som du kommer åt via antennuttaget utan ett abonnemang.
Läs mer om det abonnemangsfria grundutbudet.

Du kan göra en sökning för att se vilka tv-kanaler som ingår på din adress.
Se ditt grundutbud.

En kanalsökning gör du på olika sätt beroende på vilken digitalbox du har. I manualen för din digitalbox hittar du instruktioner för hur du gör en kanalsökning på just din utrustning.

Om du är osäker på vilken utrustning du har kan du logga in på Mitt Tele2 på webben eller i appen och kontrollera under tv-sidan.

Så här gör du en kanalsökning
Hitta nätverks-ID/nätnummer för din region
Logga in på Mitt Tele2

Om du vill lägga till fler kanaler till ditt abonnemang så gör du detta enklast genom att logga in på Mina sidor. Du kan även kontakta kundservice så hjälper vi dig med beställningen.

Mitt Tele2

Du kan när du vill logga in på Mitt Tele2 på webben eller i appen och byta valda kanaler i Tv Silver Flex och Digital-tv Medium 8 Favoriter. Bytet sker kostnadsfritt och slår igenom vid nästa månadsskifte.

Det går även bra att byta kanaler genom att kontakta kundservice. Vi tar då ut en administrativ avgift på 35 kr per bytestillfälle.

Kontakta kundservice med ditt kanalönskemål. Vi registrerar alla önskemål och utgår sedan från hur pass efterfrågad kanalerna är. Om det är stor efterfrågan på någon/några kanaler kan det innebära att vi inleder en förhandling med respektive programbolag.

Kontakta kundservice

Har du en annan fråga?