Aktuella frivisningar och kanalförändringar

Följ förändringar i vårt utbud och tillfälliga events.

2022

September

Fortsatt frivisning av nyhetskanaler

På grund av den fortsatta situationen i Ukraina frivisar Tele2 BBC World News och Al Jazeera till samtliga svenska hushåll. Dessutom frivisas Expressen TV till 2 miljoner hushåll.

BBC World News – Kanalplats 123
Al Jazeera English – Kanalplats 128
Expressen TV – Kanalplats 43

Paramount+ blir SkyShowtime

Den 20 september ersätts Paramount+ med den nya streamingtjänsten SkyShowtime. Kanalerna Paramount+ Series och Paramount+ Movies byter namn till SkyShowtime 1 och SkyShowtime 2.

Kanalplatser:
SkyShowtime 1: 73
SkyShowtime 2: 72

Juli och Augusti

Ingen händelse för Juli och Augusti.

Juni

SD-sändningarna av Eurosport 1 & 2 upphör

Den 22 juni upphör SD-sändningarna av Eurosport 1 & 2. För att se Eurosport 1 & 2 efter den 22 juni så tittar du på HD-versionerna. Kanalplatser:
Eurosport 1 HD: 102
Eurosport 2 HD: 100

Nu växer våra streamingpaket i Tele2 Play

Den 1 juni lanserar Tele2 tre helt nya streamingpaket – Film & Serier, Film, Serier & Sport och Film, Serier & Sport Premium. Alla nya streamingpaket innehåller underhållning från Viaplay, Paramount+ och flera andra streamingtjänster. I samband med denna förändring slutar vi sälja våra gamla streamingpaket Tele2 Play+ och Tele2 Play Tv+.

Läs mer om våra nya streamingpaket.

Maj

Ingen händelse för maj.

April

Cirkus och Curio utgår från vårt utbud 30 april.

Bakgrunden till att Cirkus och Curio försvinner från marknaden är att de har bildat ett nytt bolag tillsammans med andra leverantörer ifrån England och den tjänsten kommer vi tyvärr inte ha tillgång till.

Mars

Channel One Russia utgår från vårt utbud 1 mars.

Februari

Frivisning nyhetskanaler

På grund av situationen i Ukraina frivisar Tele2 CNN, BBC World News och Al Jazeera till samtliga svenska hushåll. Dessutom frivisas Expressen TV till 2 miljoner hushåll under samma period.

CNN – Kanalplats 120 (frivisning upphör 29/4)
BBC World News – Kanalplats 123 (frivisning upphör 30/6)
Al Jazeera English – Kanalplats 128 (frivisning upphör 30/6)
Expressen TV – Kanalplats 43 (frivisning upphör 30/6)

Paramount+ Movies och Paramount+ Series lanseras

Den 23 februari lanseras kanalerna Paramount+ Movies och Paramount+ Series. Kanalerna kommer att sända filmer och serier från Paramount+ tjänsten. Kanalerna ingår för dig som har Paramount+.

Kanalplatser: 72 för Paramount+ Movies och 73 för Paramount+ Series.

Januari

Comhem Play blir Tele2 Play

Den 26 januari byter vi namn på Comhem Play till Tele2 Play. Du kommer känna igen dig ändå, det är bara namnet som är nytt. Du kan fortfarande streama all din underhållning i en och samma app, oavsett om du har eget tv-abonnemang, bor i en fastighet och har tillgång till Comhem Play för grundutbud eller om du redan idag prenumererar på Comhem Play+. Läs mer om Tele2 Play.

Historiska kanalförändringar

Kanalförändringar 2021

Frågor och svar

Logga in på Mitt Tele2 för att se vilka kanaler som ingår i ditt abonnemang samt dina eventuella tillvalskanaler.

Du kan se kanalplatser för respektive tv-kanal i vår kanalplatslista. Ibland måste du göra en kanalsökning för att hitta alla kanaler.

Det abonnemangsfria tv-utbudet är de kanaler som du kommer åt via antennuttaget utan ett abonnemang.
Läs mer om det abonnemangsfria grundutbudet.

Du kan göra en sökning för att se vilka tv-kanaler som ingår på din adress.
Se ditt grundutbud.

En kanalsökning gör du på olika sätt beroende på vilken digitalbox du har. I manualen för din digitalbox hittar du instruktioner för hur du gör en kanalsökning på just din utrustning.

Om du är osäker på vilken utrustning du har kan du logga in på Mitt Tele2 på webben eller i appen och kontrollera under tv-sidan.

Så här gör du en kanalsökning
Hitta nätverks-ID/nätnummer för din region
Logga in på Mitt Tele2

Om du vill lägga till fler kanaler till ditt abonnemang så gör du detta enklast genom att logga in på Mitt Tele2. Du kan även kontakta kundservice så hjälper vi dig med beställningen.

Du kan när du vill logga in på Mitt Tele2 på webben eller i appen och byta valda kanaler i Tv Flexibel och Tv & Play Medium 8 Favoriter. Bytet sker kostnadsfritt och slår igenom vid nästa månadsskifte.

Det går även bra att byta kanaler genom att kontakta kundservice. Vi tar då ut en administrativ avgift på 35 kr per bytestillfälle.

Kontakta kundservice med ditt kanalönskemål. Vi registrerar alla önskemål och utgår sedan från hur pass efterfrågad kanalerna är. Om det är stor efterfrågan på någon/några kanaler kan det innebära att vi inleder en förhandling med respektive programbolag.

Kontakta kundservice

Har du en annan fråga?