Tv och bredband som paket

Det bästa inom bredband och tv. En snabb router, Tv Hub och streaming ingår.
Skriv in din adress för att se om du kan beställa.
Skriv in din adress för att se om du kan beställa.

Bäst wifi

Snabbt bredband är en sak - men det ska fungera i hela bostaden. Vår router ger dig wifi med bäst räckvidd.

Störst på tv & play

Film, serier, sport och barnprogram, vi har något för alla. Tele2 Play ingår i alla abonnemang.

Spara pengar

Kombinera bredband och tv i ett paket – lägre månadskostnad än om du köper tjänsterna separat

Mobilt bredband ingår

Mobilt bredband är ett wifi som du kan ta med dig överallt inom Sverige där det finns 4G-täckning i vårt mobilnät. Använd SIM-kortet för mobilt bredband i en router eller direkt i din surfplatta.

När du köper fast bredband med 500 Mbit/s eller snabbare får du mobilt bredband med 40-100 GB mobildata per månad utan extra kostnad. När du har slutfört din bredbandsbeställning får du ett separat mejl med länk för att beställa hem mobilt bredband. Router ingår inte.

Exempel på uttag för FiberKoax

Bredbands- och tv-paket via fiber

Bor du i ett Tele2-hus med FiberKoax eller FiberLAN som uppkoppling? Grattis, då kan du välja ett erbjudande på bredband och tv från Tele2.

FiberKoax och FiberLAN är stabila och kraftfulla anslutningsformer för bredband och tv till ditt Tele2-hus. Bor du i en fastighet där uttaget har skruvanslutning för data, det som tidigare kallades för "tre hål i väggen", kan du exempelvis få fast bredband, tv och telefoni via FiberKoax.

Bredband och tv

Välj ett paketerbjudande med tv och bredband i ett. I våra paketerbjudanden ingår ett av våra tv-abonnemang Tv Standard, Tv Flexibel eller Tv Premium tillsammans med ett snabbt bredband.

Fyll i din adress längst upp på sidan för att se vilket erbjudande på tv och bredband du kan få samt vilka tv-kanaler som ingår.