Bredband 300

Passar dig som har höga krav på snabbhet. Kraftfull WiFi-router ingår.

Skriv in din adress för att se vad du kan beställa.
Redan kund? Logga in

Starta när du vill

Välj själv när tjänsten ska starta, upp till 90 dagar framåt i tiden.

Webbrabatt

Fri frakt- och miljöavgift. Spara 149 kr när du beställer bredband eller tv på tele2.se.

Router ingår

En snabb och kraftfull wifi-router ingår när du köper bredband från Tele2

0 KR/MÅN I 3 MÅN
Titlar från Tele2s streamingpaket Film & Serier

Streama filmer & serier

Kampanj! Prova streamingpaketet Film & Serier för bara

1490kr/mån i 3 månMer om våra streamingpaket Erbjudandet gäller dig som har mobil- eller bredbandsabonnemang hos Tele2 och som inte tidigare provat ett streamingpaket från Tele2. Tips! Film & Serier ingår utan extra kostnad i mobilabonnemanget Obegränsad Snabbast.

Om Bredband 300

Bredband 300 är en av våra vanligaste bredbandshastigheter och täcker behovet för de flesta normalstora hushåll som bor i fastigheter anslutna till Tele2s bredbandsnät.

När du köper bredband från Tele2 väljer du vilken nedströmshastighet du kan få. Med Bredband 300 kan du alltså surfa i 150-300 Mbit/s. För streaming av film och serier i Ultra HD rekommenderas minst 25 Mbit/s.

Uppströmshastigheten, eller det vi kallar för "skicka filer", är viktig när du vill ladda upp stora filer för lagring t.ex. i molnet, spelar onlinespel eller jobbar hemifrån. Här rekommenderas minst 10 Mbit/s för ett normalstort hushåll. Om fler i familjen är uppkopplade och skickar filer eller spelar onlinespel samtidigt är det bra med snabbare uppströmshastighet.

Bredband 300/300

På Bredband 300 erbjuder vi maximal nedströms­hastighet på 300 Mbit/s och uppströmshastighet på upp till 300 Mbit/s. Beroende på din adress och fastighetens infrastruktur varierar uppströms­hastigheten på Bredband 300 mellan 10-300 Mbit/s.

Eftersom alla fastigheter och hus har olika infrastrukturer kan vi i förväg inte garantera en viss uppströmshastighet. För att se exakt vad du kan få behöver du fylla i din adress högst upp på den här sidan. Om vi kan leverera flera uppströmshastigheter till din adress kommer du i de allra flesta fall erbjudas det bästa alternativet.

Skillnad mellan Bredband 300/300 och 300/10

Bredband 300/300

Bredband 300/300 innebär att du kan både surfa och skicka filer i samma hastighet, i det här fallet mellan 150-300 Mbit/s både nedströms och uppströms.

Bredband 300/10

Med Bredband 300/10 surfar du i en hastighet på 300 Mbit/s och skickar filer i 7-10 Mbit/s.

Läs mer om hastigheter
Pojke som gejmar på en dator

Samla mobil och bredband

Har du mobilabonnemang med och bredband via fiber från Tele2 kan du få 50 eller 100 kr/mån i samlingsrabatt eller dubbel data på mobilabonnemanget.

När du beställer ditt bredband kan du logga in för att se om du får rabatt eller dubbel data på ditt mobilabonmenang.

Mer om samla och spara