FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerSe din orderstatusFyll på dataTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterMötestjänsterTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WAN ProPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddNetwork as a serviceKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagMedelstora företagStörre företag Varför Tele2 FöretagIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetHållbarhet och telekomDet hybrida arbetslivetGör vår behovsanalysKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpanelerSäkerhetsbloggen

DITT SVAR ÄR VIKTIGT

Hur upplever du Tele2 Företag?

Vi på Tele2 Företag är glada att ha dig som kund och det är viktigt för oss att möta dina förväntningar. Vi skickar därför ut undersökningar för att bättre förstå våra kunders behov och upplevelser. Med hjälp av dina svar kan vi förbättra våra erbjudanden till dig som kund.

För att kunna jämföra kundnöjdhet över tid, och därmed förstå om vi förbättrar oss, kommer vi att spara svaren. Vill du inte delta i en undersökning kan du helt bortse från den.

Har du frågor eller vill avsäga dig från framtida undersökningar är du välkommen att kontakta oss på 90 444.