Hi, logout
iPhone XS

iPhone XS

Apple iPhone XS är deras mest avancerade iPhone med en OLED-skärm på 5,8 tum och kontrastförhållande 1 000 000:1 som täcker hela framsidan. Den har den kraftfullaste processorn i en smartphone någonsin och låter dig göra allt du brukar göra med din iPhone fast snabbare, bättre och säkrare. Dessutom är den vattentålig ner till 2 meter och har trådlös laddning.

Ingår alltid:

 • Välj 24 mån bindningstid och få rabatt på telefonen
 • Surf i 62 länder
 • 30 dagars öppet köp vid nyteckning
Välj antal
1 st
 • Betalsätt Välj

  Välj hur du vill betala för telefonen.
  Läs mer om de olika alternativen

 • Abonnemang Välj

  Välj ett datapaket som passar dig. Här ser du också hur mycket data som ingår i Sverige och utomlands. Läs mer

 • Tillägstjänster Välj

  Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket. 

  Läs mer om skillnaden mellan tjänsterna här.

  Bekräfta
 • Företagssvar Välj

  Tele2’s enklaste växel för de minsta företagarna upp till ca 5 användare. Ingen bindningstid. Läs mer

 • Prestanda på topp

  Den nya processorn A12 Bionic är det första 7 nanometer chippet som släpps och de två prestandakärnor är upp till 15 procent snabbare och de fyra effektivitetskärnorna är upp till 50 procent snabbare än A11 Bionic. Grafikprestanda är upp till 50 procent bättre än föregångaren och genom att A12 också är upp till 40 procent energisnålare räcker batteriet i iPhone XS upp till 30 minuter längre än iPhone X.

  Exklusiv känsla

  iPhone XS har en Super Retina OLED-skärm på 5,8 tum med en upplösning på 2436 x 1125 pixlar och med 60 procent bättre färgomfång än iPhone X. Glaset är det starkaste som funnits på en smartphone och stålet är av kirurgisk kvalitet. Dessutom är iPhone XS vattentålig ner till 2 meter enligt klassificeringen IP68 och laddar snabbare trådlöst än iPhone X. Förutom i rymdgrå och silver så finns den även i nya färgen guld. Rymdgrå och guld har färgats genom en PVD-process för att ge en extra exklusiv blank finish.

  Snabbare FaceID och bättre bilder

  Tack vare den nya processorn A12 Bionic sker upplåsning och betalningar med FaceID ännu snabbare och säkrare än tidigare. Med hjälp av processorn, dubbla kameror på baksidan, en ny sensor och bättre blixt fotar och filmer du med större detaljrikedom, bättre färgprecision och mindre brus även vid dåliga ljusförhållanden. Med det nya porträttläget kan du justera skärpedjupet efter att bilden är tagen.

Produkt
Direkt
Per månad
iPhone XS
Betalas nu
0 kr
Per månad
0 kr