Jorden blåtonad svart himmel

UPPGRADERA BREDBANDET

Dubbla hastigheten för 50 kronor extra - nu 300 mbit/s för 399 kr/månad

Mobilt bredband för företag

Upplev kontorsfrihet i sommar - välj mobilt bredband med obegränsad data för 399 kr/månad. 5G ingår alltid utan kostnad i abonnemanget. Väljer du en avtalstid på 24 månader får du också en router på köpet, så att du kan dela data med hela kontoret. 

iPhone 12 och iPhone 12 mini

iPhone 12 och iPhone 12 mini har allt du förväntar dig och mer därtill. De tar din verksamhet längre, med stöd för 5G och A14 Bionic, det snabbaste chippet i en smartphone. Just nu kan du spara totalt 2 760 kr på iPhone 12 och upp till 3 480 kr på iPhone mini.

Förmåner hos Tele2 Företag

Nu kan du som samlar dina företagstjänster inom både bredband och mobilt hos Tele2 Företag få förmåner i form av antingen dubbel data eller extra datakort till ditt mobilabonnemang. Förmånerna är kostnadsfria och går att kombinera med andra kampanjer och erbjudanden.

Vilken företagsväxel passar bäst för din verksamhet?

Att välja rätt växellösning kan vara svårt, oavsett om du vill uppgradera eller beställa en växeltjänst för första gången. I vår guide med tips och råd kring vad du bör tänka på för att hitta rätt växel för ditt företag. Ladda ner guiden här.