Säkerhetstjänster

Skydda er data och förbättra företagets säkerhet

Utvecklingen mot mobila arbetssätt och processer har varit oerhört intensiv de senaste åren vilket naturligtvis påverkat hur företag måste arbeta med säkerhet, för att kunna hantera kunddata och sina tjänster.

Tele2 Företag erbjuder en rad olika säkerhetstjänster som skyddar dig och dina kunder från cyberattacker och andra risker.

Säkerhetspaket för mobilen

Vårt säkerhetspaket är speciellt utvecklat för Androidmobiler och inkluderar virusskydd mot skadliga applikationer, stöldskydd som förhindrar att bilder och annan känslig information hamnar i fel händer och backup av kontakter. Tjänsten fungerar som en tilläggstjänst och kan kopplas på aktuella mobilabonnemang.

Företagsspecifikt APN

Företagsspecifikt APN (Access Point Name) är en mobil lösning där företaget tilldelas ett unikt APN-namn som konfigureras i Tele2s mobilnät och i de anställdas mobila enheter eller modem. Detta APN pekar direkt på företagets fasta förbindelse. När abonnenten verifieras i nätet tilldelas rättighet att använda den unika APN-förbindelsen och en anslutning till företagets nätverk upprättas.