FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

FÖRETAGSMOBILER

Filtrera

Sortera på populärast

SPARA 5 992 kr
SPARA 3 832 KR - AIRPODS INGÅR
SPARA 3 596 KR
SPARA 5 672 KR
SPARA 3 832 KR
SPARA 2 876 kr
SPARA 3 592 KR
BUDS3 PRO PÅ KÖPET
BUDS3 PRO PÅ KÖPET

Söker du mobiltelefoner för avtalskunder?

Hos Tele2 Företag finns marknadens bredaste utbud av kommunikationstjänster för större företag. Besök vår sektion för större företag för att få veta mer om hur du beställer mobiltelefoner, utrustning och tjänster inom it och telekom för större företag.

Köp mobil till företaget från Tele2 Företag

Här hos Tele2 Företag hittar du alltid bra erbjudanden på de senaste mobilerna från trygga tillverkare som Apple, Samsung och Sony. Självklart kan du välja mellan jobbtelefoner i de flesta förekommande skärm- och minnesstorlekar beroende på vad du behöver för att säkra din produktivitet.

De flesta modellerna i vårt utbud har stöd för 5G, så att du får möjlighet att dra maximal nytta av vårt snabbt växande 5G-nät. För dig som jobbar i en krävande miljö finns också företagsmobiler som är damm- och vattenskyddade enligt IP-klassningar som IP67 eller IP68.

Välj en företagsmobil med ett framtidssäkert abonnemang

Med ett företagsabonnemang från Tele2 Företag får du ut det mesta av din jobbmobil. Samtliga abonnemang har stöd för 5G, obegränsad mobildata och fria samtal, sms och mms i Sverige. Dessutom ingår generösa datamängder när du använder företagstelefonen inom EU/EES samt en lång rad andra länder.