MENY

Support
Rådgivning

Samsung Galaxy Z Fold3

Samsung Galaxy Z Fold3 ger dig två produkter i en – en smidig mobil när den är stängd, och en surfplatta när den är uppfälld. Den tar din produktivitet till en ny nivå, med dubbla ultrasnabba skärmar, möjlighet att visa upp till fyra fönster samtidigt i split view och anteckna med S Pen som för första gången är tillgänglig för en vikbar telefon. Med hela fem skarpa kameror och förhandsgranskning från två håll kan du enkelt ta videosamtal eller bilder med den perfekta vinkeln.

Med en skärm på hela 7,6 tum får du stora upplevelser i ett smidigt mobilformat. Den inre skärmen speglar den yttre och är högupplöst, ljusstark, dynamisk och ultraresponsiv. Med ett kraftfullt dubbelbatteri, snabb processor och stöd för 5G finns inga hinder för allt du vill göra.

Kampanj! Just nu kan du spara upp till 3 000 kronor när du beställer Galaxy Z Fold3 med abonnemang Obegränsad och väljer 24 månaders bindningstid.

Finns i webblagret

Leveranstid: 2-3 veckor

Ingår alltid

Vid 24 mån bindningstid får du rabatt på telefonen
Surf i 62 länder
Ring fritt till alla inom företaget i hela världen

Välj antal


Välj färg

Dessa färger finns tillgängliga.


Din telefon

Välj minnesstorlek


Betalningsmetod

Välj hur du vill betala för telefonen.

Läs om betalningsmetoderna för våra produkter


Välj abonnemang

Se i vilka länder du kan använda din data.


Välj bindningstid


Tilläggstjänster för abonnemang

Tilläggstjänster för dig som ringer till utlandet ofta eller reser mycket.

Läs mer om tilläggstjänster.


Vill du försäkra din telefon?

Tele2s Trygghetsavtal ger dig extra trygghet när det oförutsedda inträffar. Skyddar vid bl.a. stöld, förlust och otursskador.

Läs mer här


Extra datakort

Datakort är extra SIM-kort som delar datamängd med ditt mobilabonnemang, så att du enkelt kan koppla upp fler enheter som router, surfplatta eller dator.

Erbjudande! Just nu ingår ett datakort kostnadsfritt när du väljer abonnemanget Obegränsad och 24 månaders bindningstid. Normalt pris 49 kr/mån per kort.

Välj antalSamsung Galaxy Z Fold3

+ Per månad 879 kr/mån

Samsung Galaxy Z Fold3

256 GB Phantom Black

Betala nu

0 kr

Per månad

879 kr/mån