Sök
Hi, logout

Sony

Alla våra Sony

Sony

Xperia XZ1

205 kr/mån

Sony

Xperia XZ Premium + MDR 1000X

270 kr/mån

Sony

Xperia XZ1 Compact

105 kr/mån

Sony

Xperia XZ

155 kr/mån

Nyhet från Sony: Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium är Sonys senaste toppmodell i Xperia-serien. Telefonen har en avancerad kamerateknik, superskarp 4K HDR-skärm och en fantastisk prestanda. Spela in video i super slow motion med 960 bilder per sekund med en kamera som fångar liv och rörelse utan att kompromissa med detaljer. Använd telefonen i krävande miljöer tack vare sin IP65/68-klassificering, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk och damm.

Ju mer du använder din Xperia XZ Premium, desto mer intelligent blir den. Låt telefonen få lära sig dina mönster så att du kan fokusera när du bäst behöver det.

Som den första mobilen i världen är Xperia XZ Premium utrustad med 4K HDR-skärm. HDR, eller High Dynamic Range, betyder förhöjd ljusstyrka, kontrast och färgreproduktion, medan den höga 4K-upplösningen garanterar att allt innehåll på skärmen är knivskarpt.

Sony Xperia XZ Premium Sony Xperia

Sony Xperia-serien

Sonys populära serie Xperia-smartphones är fylld med underhållning för både företagskunder och privatpersoner. Samtliga telefoner bygger på Sonys egna avancerade kamerateknik och här kan du fånga dygnets alla ögonblick med perfekt färgåtergivning och skärpa. Fler av mobilerna är dessutom vatten- och dammtåliga. 

Sony för företagare

Funktioner för företagare

Att köpa en smartphone från Sony är ett bra val för dig och ditt företag. Batterierna räcker länge och fingeravtryckssensorerna skyddar telefonen från obehöriga. Det är lätt att lägga till och ansluta till VPN (Virtuella privata nätverk), som ofta används av företag. Telefonerna är designade och byggda för att hålla länge.

Sony Xperia kamera

Sony + fotografering

Sonys mobiltelefoner passar alla som älskar att fotografera. Deras utvecklade kamerateknologi ger skarpa bilder och har en fantastisk färgåtergivning. Den senaste Motion Eye-kameran spelar in 960 bilder per sekund för att spelas upp i super slow motion och ger bilder en fantastisk bildkvalitet och färgåtergivning. En förutsägande hybridautofokus låter dig ta bilder utan oskärpa.