FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandBredband via 5GeSIMMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerGör vår behovsanalysTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorHållbarhetHållbarhet och telekomEn hållbar omställningCirkulärt företagandeKunskap och insikterSe allt innehållKundcaseRapporterGuider och handböckerWebbsändningar och kundpanelerWhitepapers och tillämpningarBloggarVarför Tele2 FöretagObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företagOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenTäckning och nätTele2 i Almedalen 2024

Apple Watch Series 9 Midnatt Aluminiumboett - Midnatt Sport Loop

  • Koldioxidneutral i kombination med bergsloop eller terrängloop

  • Största och mest ljusstarka skärmen hittills

  • Robust titanboett

Midnatt

Leveranstid: 2-3 dagar

Välj storlek

Midnatt

Leveranstid: 2-3 dagar

Översikt
Om Apple Watch Series 9
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

243 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple Watch Series 9 Midnatt Aluminiumboett - Midnatt Sport Loop

Apple Watch Series 9 45 mm Midnatt Aluminiumboett - Midnatt Sport Loop

24 månader


Månad 1-24

243 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 5 836 kr


Visa priser inkl. moms

Klimatsmart klocka med inbyggd trygghet

Apple Watch Series 9 hjälper dig att hålla dig frisk, aktiv, trygg och uppkopplad. Det kraftfulla S9-chippet möjliggör en snabb och ljusstark skärm, och du får dessutom nyskapande trygghetsfunktioner som fall- och kraschdetektering om olyckan är framme.

Du kan interagera med din Apple Watch Series 9 med dubbeltryck-gesten som gör att du inte ens behöver röra vid skärmen. I kombination med den senaste sportloopen är klockan dessutom helt koldioxidneutral.

En motiverande träningspartner

Låt Apple Watch Series 9 bli din ständiga följeslagare för en hälsosam livsstil. Den ger dig avancerade funktioner för hälsa, trygghet och aktivitet, som bidrar med insikter och hjälp när helst du behöver det. Du får en mängd olika sätt att följa din träning med avancerade mätdata, och klockan är så tålig att den kan följa dig var du vill.