Med Tele2 som leverantör kan du fokusera på det viktigaste – din kärnverksamhet och dina kunder.
Dagligen skapar vi värde för mer än 100 000 företag och 82 % av alla kommuner och landsting.

Telefonkonferens

Effektivisera företagets kommunikation med moderna mötestjänster

Enkelt att koppla upp många deltagare
Kostnadsfria interna telefonkonferenser
Koder säkerställer att det som delas under mötet är säkert

Effektivare möten och sänkta resekostnader
Stort urval av mötestjänster
Möjliggör telefonkonferenser utan operatörstjänster

Spara tid med Tele2 telekonferens

Vi erbjuder ett stort urval av mötestjänster som effektiviserar er kommunikation. Vissa av dem är bastjänster, vilket betyder att de ingår i abonnemangskostnaden för telefoni. Andra är tilläggstjänster som du beställer separat.

Vår infrastruktur garanterar hög kapacitet och framkomlighet och nätet övervakas dessutom dygnet runt under årets alla dagar.

Telefonkonferens och e-möte

Ett konferenssystem gör det möjligt att hålla telefonkonferenser med många deltagare utan att använda operatörstjänster. Om ni har kunder eller personal på olika platser kan det medverka till att förbättra samarbetet och spara både tid, miljö och pengar på resor. Med e-möte kan applikationer som Word, Excel och Powerpoint delas mellan deltagarna.

Flexibla telefonmöten

Effektiv kommunikation är en förutsättning för ett framgångsrikt företag. Med vår lösning kan du få ett eget mötesnummer som fungerar när som helst från alla destinationer, nationellt som internationellt. Du dimensionerar själv hur många samtidiga parallella konferenser och hur många samtidiga deltagare du önskar på ditt mötesnummer – upp till tio samtidiga konferenser med 15 deltagare per konferens.

Kundplacerad möteslösning

Genom en kundplacerad möteslösning är det enkelt att boka en telefonkonferens. Du kan direkt se om en kollega är på plats och det är enkelt att koppla upp en konferens med många deltagare och dessutom dela dokument eller köra en presentation. Det är även möjligt att spela in hela konferenser med synkroniserat tal och presentation. Interna telefonkonferenser är kostnadsfria. 

Credit: Nasa
Credit: Nasa

RixMötet: telefonkonferens med obegränsad användning

Läs mer och beställ RixMötet telefonkonferens. Välj en lösning som passar just dig och dina behov. Du kan välja mellan Engångskonferens, Premium, Plus och Gratis.