FöretagsabonnemangMobilt bredbandFast bredbandeSIMFyll på dataMobiltelefonerSurfplattorSmartwatchesTillbehörMobilskal och skyddMobilplånböckerHörlurarLaddareAppleSamsungSonyGoogleHuaweiKampanjer och erbjudandenFörmånerTelefoniFöretagsabonnemangMobiltelefonerFast telefoniBredbandFast bredbandMobilt bredbandDedikerad fiberVäxelTelefonväxelMobil växelContact CenterDigitala mötenTelefonkonferensVideokonferensMicrosoft TeamsMolntjänsterHybrid CloudInternet of ThingsDatacenterNätverkstjänsterSD-WANPrivat mobilt nät5GIT-säkerhetBrandväggIP VPNDDoS-skyddKommunikation som tjänstKonsulttjänsterUnified CommunicationBranscherSmå företagTillväxtföretagMedelstora företagStörre företagOffentlig sektorVarför Tele2 FöretagHållbarhetHållbarhet och telekomCirkulärt företagandeArtiklar och kundcase om hållbarhetRapport: Det hållbara företagandetMöt Tele2s hållbarhetschefOm Tele2s arbete med hållbarhetKunskap och insikterKundcaseRapporterGuiderHandböckerWebcastsWhitepapers och tillämpningarKundpaneler och eventSäkerhetsbloggenObegränsade kundupplevelserIt-säkerhet för ditt företag5G för företagetDet hybrida arbetslivetOm utfasningen av 2G- och 3G-nätenGör vår behovsanalysTräffa oss i Almedalen

Apple Watch Series 9 Stjärnglans Aluminiumboett - Stjärnglans Sportarmband

  • Koldioxidneutral i kombination med bergsloop eller terrängloop

  • Största och mest ljusstarka skärmen hittills

  • Robust titanboett

Stjärnglans

Leveranstid: 2-3 veckor

Välj storlek

Stjärnglans

Leveranstid: 2-3 veckor

Översikt
Om Apple Watch Series 9
Specifikationer
Välj produkt
2
Anpassa
3
Varukorg

Välj antal

Betalningsmetod för smartwatch

Välj om du vill dela upp betalningen eller betala direkt.


Ingen fraktavgift
14 dagars ångerrätt
Säker betalning

Visa detaljer

230 kr/mån i 24 mån

Sammanställning

Visa detaljer

Apple Watch Series 9 Stjärnglans Aluminiumboett - Stjärnglans Sportarmband

Apple Watch Series 9 41 mm Stjärnglans Aluminiumboett - Stjärnglans Sportarmband

24 månader


Månad 1-24

230 kr/mån


Därefter


Lägsta totala kostnad: 5 516 kr


Visa priser inkl. moms

Klimatsmart klocka med inbyggd trygghet

Apple Watch Series 9 hjälper dig att hålla dig frisk, aktiv, trygg och uppkopplad. Det kraftfulla S9-chippet möjliggör en snabb och ljusstark skärm, och du får dessutom nyskapande trygghetsfunktioner som fall- och kraschdetektering om olyckan är framme.

Du kan interagera med din Apple Watch Series 9 med dubbeltryck-gesten som gör att du inte ens behöver röra vid skärmen. I kombination med den senaste sportloopen är klockan dessutom helt koldioxidneutral.

En motiverande träningspartner

Låt Apple Watch Series 9 bli din ständiga följeslagare för en hälsosam livsstil. Den ger dig avancerade funktioner för hälsa, trygghet och aktivitet, som bidrar med insikter och hjälp när helst du behöver det. Du får en mängd olika sätt att följa din träning med avancerade mätdata, och klockan är så tålig att den kan följa dig var du vill.